Annonce
Odder Avis

Abdullaraman savner de gamle stamkunder

Abdullaraman Mehho og hans familie har knoklet for at få fjernet alle spor af listeria i deres butik, og siden 13. november har butikken haft en glad Smily hængende ved døren. Alligevel kniber det med at få kunderne tilbage til køledisken. Foto: Carina Mayner
Selv om butik i Holsteinsgade i Odder har været godkendt til både produktion og salg af fødevarer siden 13. november, er der for langt mellem kunderne, siger den unge butiksindehaver.
Annonce

Odder: Det forgangne efterår har været hårdt for den unge Abdullaraman Mehho, der i to år har drevet butikken "Tyrkeren Odder" i Holsteinsgade sammen med sin familie. For selv nu knap en måned efter, at indehaveren hængte en flot Smiley op ved siden af døren, udebliver mange af kunderne.

Problemerne for butikken opstod, da Fødevarestyrelsen i midten af september forbød ejeren både at producere og sælge fødevarer, fordi der blev fundet listeria i noget hummus. Efter nogle misforståelser, blev der derfor lukket helt ned for salg fra køledisken.

- Siden har vi bygget et helt nyt køkken og haft en professionelt rengøringsselskab til at hjælpe os med rengøring. Så stor var glæden, da vi 13. november fik en Smiley af Fødevarestyrelsen, fortæller Abdullaraman Mehho.

Glæden er imidlertid ved at fortage sig lidt. For selv om der nu hænger en Smiley ved døren, kniber det med at lokke kunderne tilbage.

- Vi ved ikke, hvad vi skal gøre for at genvinde kundernes tillid. Sikkert er det i hvert fald, at alt i butikken bliver lavet under hygiejniske forhold, siger Abdullaraman Mehho, der i forbindelse med "genåbningen" af køledisken har omdøbt butikken, så den nu hedder Odder Bazar.

Annonce
Annonce
Odder Avis

Coronakunst fik ministeriets støtte

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Lagkage og landsindsamling

Odder Avis

Åben havelåge i en giftfri have

Odder Avis

Sponsorturnering i ekstrem varme

Odder Avis

Gratis yoga under åben himmel

Annonce