Annonce
Odder Avis

Affald og sortering: Nu skal brugerne spørges

Affaldsselskab vil høre, hvad brugerne mener om affald og sortering. Desuden er der planer om et borgerpanel.
Annonce

Odder: Verden skal reddes, og det kan gøres en dåse ad gangen. Det mener Renosyd, som vil høre, hvad kunderne mener om affald og sortering.

Derfor får bliver alle kunder via e-Boks bedt om at være med i en tilfredshedsundersøgelse. Beskeden bliv sendt ud mandag 17. februar til brugerne i kommunerne Odder og Skanderborg.

- Når du afleverer dit affald til genanvendelse eller genbrug eller stiller dit restaffald ud til Renosyds chauffører, som kører det hen på energianlægget, så bidrager du til en grøn og bæredygtig omstilling af vores lokalsamfund. Og det er en stor og vigtig opgave, som kræver, at vi er i dialog med borgere og virksomheder i vores kommuner, siger Renosyds bestyrelsesformand, Finn Sander Jensen i en pressemeddelelse.

Annonce

Genbrug og skær ned

Selskabet har en vision om at lave gamle dåser om til nye dåser og på den måde lave affald om til værdi og bidrage til en bæredygtig verden. Men selskabet vil også gerne have borgerne til at lave mindre affald.

- Danmark er ét af de lande i verden, der producerer mest affald pr. indbygger. Det hænger sammen med et stort forbrug af råvarer og ressourcer, som står næsten for halvdelen af vores CO2-udledning. Affaldsmængderne har været stigende i de seneste 10 år. Den kurve skal vi have knækket nu, og derfor skal vi have kunderne med, siger Kresten Bjerre, der er næstformand i Renosyd.

Foruden tilfredshedsundersøgelsen vil Renosyd også lave et borgerpanel. Interesserede kan kontakte borgerpanel@renosyd.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

100 års fødselar

Odder Avis

Testbil bliver i Odder

Odder Avis

Øv: Økohave er også lukket

Annonce