Annonce
Odder Avis

Aflysning: Malurt udsætter alle koncerter til 2022

Det var oprindeligt meningen, at Malurt skulle give koncert i Odder i 2020. Nu er koncerten blevet udsat igen - til april 2022. Pressefoto
Odder Little Culture Clubs udsolgte koncert med Malurt flyttes til fredag 8. april 2022.
Annonce

Odder: 17. april skulle det legendariske danske rockband Malurt med Michael Falch i spidsen have stået på scenen i Odder foran 700 musikglade Odder-borgere. Men den nuværende Corona-situation har tvunget bandet til at udskyde koncerten et år, for på den måde at være sikker på, at kunne gennemføre en koncert i høj kvalitet.

Derfor er det først 8. april 2022, Malurt spiller i Odder.

- Koncerten med Malurt bliver til dato vores største arrangement, så det er selvfølgelig utrolig ærgerligt, at vi ikke får mulighed for at afholde den som planlagt. Vi håber, at alle 700 billetkøbere til den udsolgte koncert de beholder billetterne, og dermed er sikret en fantastisk koncertoplevelse her i Odder, når verden er normal igen, siger Claus Quiding fra Odder Little Culture Club.

Annonce

På med cowboyjakken

Malurt er stærkt opsat på at genoptage den reunion-tur, der er blevet udsat. Gruppens medlemmer ønsker imidlertid ikke at vende tilbage til scenen, før restriktionerne bliver fjernet helt. Derfor har Malurt besluttet at udskyde deres SuperLive-turné, såvel indendørs-koncerter som festivalshows, til 2022 - i tillid til, at det til den tid igen vil være muligt at gennemføre ægte rockkoncerter.

- Nu skrider vi til plan Q! Vi ønsker at afvikle Malurt-koncerterne som regulære rockshows med stående publikum for fulde drøn. Det er den ånd, vores publikum har set frem til at opleve, når vi nu endelig er blevet samlet igen. Folk skal ikke sidde og føle sig som stækkede undulater i et fuglebur, når de endelig - og kun for denne gang - kan komme til en Malurt-koncert. Der skal være liv i cowboyjakkerne, siger gruppens forsanger Michael Falch.

Der vil blive sendt en mail ud til alle billetkøbere fra billetudbyderen Ticketmaster med informationer om, hvordan man er stillet som billetkøber.

Allerede købte billetter gælder til de nye datoer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Ensomheden uden for boblen

Odder Avis

Det er tankevækkende, at klimakonsekvenser og hensyn til natur tilsyneladende viger til fordel for vækst i Odder Kommune

Odder Avis

Nytårskur på coronamåden

Odder Avis

Religiøse motiver i Kunstværket

Odder Avis

Genovervej borgerinddragelse

Annonce