Annonce
Odder Avis

Allan Olsen nægtede at forlade Odder Little Culture Club

Fem ekstranumre og en fællessang blev det til, før Allan Olsen sagde tak for i aften. Foto: Søren Smidt

Leverede hele fem ekstranumre, før han takkede endeligt af ved koncert i Vitapark.

Odder: Sanger og sangskriver Allan Olsen stod fredag aften på scenen til Odder Little Culture Clubs koncert i Kulturkøkkenet i Vitapark.

- Den nordjyske kunstner med utrolig meget på hjerte er jo normalvis ikke en type, der lader sig begejstre. Men det virkede nu til, at han denne aften i Odder lod sig rive med, og han leverede en formidabel og uforglemmelig koncert med intenst nærvær foran et medlevende publikum. Ja, man fristes næsten til at sige, at Allan Olsen var lige så begejstret for koncerten, som det publikum der sad foran ham, skriver Odder Little Culture Club i en pressemeddelelse.

Publikum blev taget en tur med gennem Allan Olsens mange historier, hvor det bl.a. blev til et langt besøg på JØWT-pladen, en række sange under overskriften "Ornli syge sange om ornli syge mennesker'" en smagsprøve på Dalton-perioden og masser af perler fra Allan Olsens bagkatalog, med bl.a. "Taberens Søn" og "Han har tænkt", som kom på med på set-listen efter en opfordring fra publikum.

- Jeg kan snart tælle 15 koncerter med denne mand, og det her var klart en af de bedste, fortæller Katrine Bay Ramsdahl, der var kommet til Odder fra Nørrebro, for at følges til koncerten med sin familie, som bor i Odder.

Allan Olsen hyggede sig tilsyneladende storartet i Odder Little Culture Club. Og det gjorde publikum også. Foto: Søren Smidt

Svær at få ned fra scenen

Nu skal man ikke tro, at Allan Olsen nogensinde vil indrømme, at han var begejstret, men han må have følt sig hjemme i Odder, eftersom han endte med hele fem ekstranumre og sluttede med fællessang med resten af salen. Det var da også en meget tilfreds arrangør, som kunne se tilbage på koncerten.

- Det blev præcis så stemningsfyldt og nærværende, som vi havde drømt om. Allan sagde efter koncerten, at han havde haft en god aften her i Odder, og det var rart at komme et sted, hvor vi som arrangører havde gjort noget ud af det, fortæller Steffan Trie fra Odder Little Culture Club.

Som altid når Odder Little Culture Club inviterer til koncert, var arrangementet en helhedsoplevelse med mad og drikkevarer.

- Vi kan se i vores billetsystem, at 75 procent af tilhørerne er bosiddende i Odder, så den lokale opbakning er stor. Vi får også stadig henvendelser fra lokale, som gerne vil være Kulturhelte, som vi kalder de frivillige, der hjælper med opstilling, bartendertjans, oprydning, og nedpakning og transport af alle vores ting, hvilket er en kæmpe opgave, da vi ikke har mulighed for at have vores ting stående i VitaPark, forklarer Steffan Trie.

Koncerten blev udsolgt på under 24 timer tilbage i oktober. Ifølge Steffan Trie viser det, at der er basis for endnu flere koncerter i Odder. Næste koncert med Odder Little Culture Club som afsender er 12. april, hvor guitarekvilibristerne Uffe Steen og Michael Vestbo kommer på besøg. Om det bliver i Kulturkøkkenet, eller et andet sted i Odder er ikke helt afgjort endnu.

- Vi er i fuld gang med den sidste planlægning, og vi kan love, at den vil blive intim og eksklusiv, den skal jo matche musikerne på scenen. Vi har lige nu solgt 100 billetter, og forventer at lukke billetsalget ved 150 solgte, fortæller Steffan Trie.

75 procent af gæsterne ved Odder little Culture Clubs arrangemeneter er lokale. Foto: Søren Smidt
Annonce
Odder Avis

Hør koncert med børne- og ungdomskoret

Annonce
Odder Avis

Hård blæst ingen hindring for Odder-roere

Annonce
Odder Avis

Karrieren begyndte i 1945: Erfaren spillemand var på besøg

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Hvis inklusion skal lykkes skal børn lykkes i fællesskabet

Odder Avis

An Odder Band på plænen i Tivoli

Odder Avis

Hør klassiske perler i Ørting Kirke

Odder Avis

Carsten vil lave grøn strøm til at putte i tanken: Store solcelleparker gør din el-regning billigere

Odder Avis

Kom til vildtparade på Odder Museum

Odder Avis

Soroptimisterne inviterer til genbrugs-modeshow

Odder Avis

Kom til regnbue-café på Centralhotellet

Odder Avis

Kuglen og Keglen holder bagagerumsmarked

Odder Avis

De frivillige skal fejres igen

Odder Avis

Ukrainske mødre og børn fik en pause fra krigen

Odder Avis

Efter fire mislykkede graviditeter: Nu lever Nicolai og Jannie af legetøj

Odder Avis

Den røde farve er den røde tråd i Tine Mynsters liv - også når livet gør ondt

Annonce