Annonce
Odder Avis

Allan Olsen nægtede at forlade Odder Little Culture Club

Fem ekstranumre og en fællessang blev det til, før Allan Olsen sagde tak for i aften. Foto: Søren Smidt

Leverede hele fem ekstranumre, før han takkede endeligt af ved koncert i Vitapark.

Odder: Sanger og sangskriver Allan Olsen stod fredag aften på scenen til Odder Little Culture Clubs koncert i Kulturkøkkenet i Vitapark.

- Den nordjyske kunstner med utrolig meget på hjerte er jo normalvis ikke en type, der lader sig begejstre. Men det virkede nu til, at han denne aften i Odder lod sig rive med, og han leverede en formidabel og uforglemmelig koncert med intenst nærvær foran et medlevende publikum. Ja, man fristes næsten til at sige, at Allan Olsen var lige så begejstret for koncerten, som det publikum der sad foran ham, skriver Odder Little Culture Club i en pressemeddelelse.

Publikum blev taget en tur med gennem Allan Olsens mange historier, hvor det bl.a. blev til et langt besøg på JØWT-pladen, en række sange under overskriften "Ornli syge sange om ornli syge mennesker'" en smagsprøve på Dalton-perioden og masser af perler fra Allan Olsens bagkatalog, med bl.a. "Taberens Søn" og "Han har tænkt", som kom på med på set-listen efter en opfordring fra publikum.

- Jeg kan snart tælle 15 koncerter med denne mand, og det her var klart en af de bedste, fortæller Katrine Bay Ramsdahl, der var kommet til Odder fra Nørrebro, for at følges til koncerten med sin familie, som bor i Odder.

Allan Olsen hyggede sig tilsyneladende storartet i Odder Little Culture Club. Og det gjorde publikum også. Foto: Søren Smidt

Svær at få ned fra scenen

Nu skal man ikke tro, at Allan Olsen nogensinde vil indrømme, at han var begejstret, men han må have følt sig hjemme i Odder, eftersom han endte med hele fem ekstranumre og sluttede med fællessang med resten af salen. Det var da også en meget tilfreds arrangør, som kunne se tilbage på koncerten.

- Det blev præcis så stemningsfyldt og nærværende, som vi havde drømt om. Allan sagde efter koncerten, at han havde haft en god aften her i Odder, og det var rart at komme et sted, hvor vi som arrangører havde gjort noget ud af det, fortæller Steffan Trie fra Odder Little Culture Club.

Som altid når Odder Little Culture Club inviterer til koncert, var arrangementet en helhedsoplevelse med mad og drikkevarer.

- Vi kan se i vores billetsystem, at 75 procent af tilhørerne er bosiddende i Odder, så den lokale opbakning er stor. Vi får også stadig henvendelser fra lokale, som gerne vil være Kulturhelte, som vi kalder de frivillige, der hjælper med opstilling, bartendertjans, oprydning, og nedpakning og transport af alle vores ting, hvilket er en kæmpe opgave, da vi ikke har mulighed for at have vores ting stående i VitaPark, forklarer Steffan Trie.

Koncerten blev udsolgt på under 24 timer tilbage i oktober. Ifølge Steffan Trie viser det, at der er basis for endnu flere koncerter i Odder. Næste koncert med Odder Little Culture Club som afsender er 12. april, hvor guitarekvilibristerne Uffe Steen og Michael Vestbo kommer på besøg. Om det bliver i Kulturkøkkenet, eller et andet sted i Odder er ikke helt afgjort endnu.

- Vi er i fuld gang med den sidste planlægning, og vi kan love, at den vil blive intim og eksklusiv, den skal jo matche musikerne på scenen. Vi har lige nu solgt 100 billetter, og forventer at lukke billetsalget ved 150 solgte, fortæller Steffan Trie.

75 procent af gæsterne ved Odder little Culture Clubs arrangemeneter er lokale. Foto: Søren Smidt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Ny sommerbutik i telt på Tunø

Odder Avis

Sur smiley til restaurant i Odder

Odder Avis

Otte pletskud præmieret

Odder Avis

Ulykke i Odder skaber lange køer

Annonce