Annonce
Odder Avis

Alt udsolgt i Bendixminde

Man må vente på næste etape, hvis man vil sikre sig en grund i Bendixminde. Lige nu melder kommunen nemlig alt udsolgt. Foto: Morten Pape
Kommunen kan ikke følge med efterspørgslen på grunde i Bendixmindeudstykningen, hvor 27 grunde er blevet solgt siden juni.
Annonce

Odder: I juni blev der sat 27 grunde til salg ved Bendixminde i den vestlige del af Odder i forbindelse med anden etape af udstykningerne i området. De grunde er nu solgt, og det på noget der ligner rekordtid, fremgår det af en pressemeddelelse fra Odder Kommune.


Jeg glæder mig over, at interessen for at købe grund og bygge bolig i et meget attraktivt boligområde er så stor.

Uffe Jensen, borgmester


Men det er ikke tilfældigt, for der er meget stor interesse for at flytte til Odder, lyder det fra flere af byens ejendomsmæglere. Der er, på trods af corona-udbruddet, godt gang i salget af både grunde, sommerhuse og helårshuse.

På borgmesterkontoret vækker det glæde, at der er så meget fart på salget af grunde ved Bendixminde og boliger i Odder i det hele taget.

- Jeg glæder mig over, at interessen for at købe grund og bygge bolig i et meget attraktivt boligområde er så stor. Det er ny rekord i mange år, at det er gået så hurtigt, siger borgmester Uffe Jensen (V).

Annonce

Børn og bedsteforældre

Det er ikke kun en-familieshuse, der er skyder op i udstykningen.

Der er også boligbyggeri i gang med lejligheder, daginstitution til 112 vuggestue- og børnehavebørn, og med indvielsen af Børnenes Bro, hænger området godt sammen med resten af byen.

- Så jeg kan sagtens forstå, at borgerne er vilde med at købe grund og bosætte sig der, lyder det fra borgmesteren.

Grundene på Bendixminde blev solgt meget hurtigt - allerede efter to måneder var 25 af de 27 grunde solgt og nu er de sidste to altså også solgt. Derfor bliver der sat fart på byggemodningen af den tredje etape af grunde i området - denne gang kommer grundene til at ligge vest for den gamle gård, som området har fået sit navn efter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder Avis

Et ungdomsliv i en coronatid

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Jul i galleriet

Odder Avis

Kom nu videre mand

Odder Avis

Whistleblowerordning i gang

Odder Avis

Stærkt bekymrende smittetal i Odder

Odder Avis

Borgerne i Odder får nye tv-kanaler

Annonce