Annonce
Odder Avis

Arhus-firma vil sælge varm mad i Odder

Fra 1. december vil man tre gange om ugen kunne købe aftensmad fra denne truck, som vil stå parkeret foran Netto på Vennelundsvej. PR foto
Færdiglavet økologisk aftensmad kan snart købes på parkeringsplads.
Annonce

Odder: For to uger siden efterlyste Netto-købmanden på Vennelundsvej foodtrucks, der havde lyst til at skabe ekstra liv på butikkens parkeringsplads.

Og der skulle ikke gå ret lang tid, før en indehaver af en foodtruck meldte sig klar til at sælge mad på p-pladsen foran Netto på Vennelundsvej.

Catering-firmaet The Food Company, der holder til i Aarhus, har igennem seks år leveret frokost til 20-30 virksomheder i Østjylland. Som en lille sidebeskæftigelse har firmaet fra en pølsevogn, placeret ved domicilet i Ny Banegårdsgade, også solgt gourmetpølser til forbipasserende.

- Den pølsevogn er vi lige nu ved at få lakeret om, og fra 1. december vil vi tirsdag, onsdag og fredag sælge aftensmad fra p-pladsen ved Netto i Odder, fortæller Kåre Stephansen, der er kommerciel chef hos frokostfirmaet.

Han bor selv i Odder og fortæller, det skyldes butikschefen i Netto, Martin Storm-Madsen, at firmaet nu kommer til Odder tre gange om ugen.

- Martin søgte efter lidt mere liv i den del af byen, og det vil vi gerne bidrage med. Derfor sælger vi fremover take away aftensmad fra vognen. Det vil være retter som chili con carne og andet simremad – og selvfølgelig altid bestående af mest mulig økologi, da vi har bronzemærket i økologi, siger Kåre Stephansen, der også oplyser, at den nymalede vogn vil være at finde de pågældende dage klokken cirka 15-19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

61 borgere blev vaccineret på Tunø

Odder Avis

Peter fandt viceværtvejen på FGU

Odder Avis

Gør noget: Gå en tur

Odder Avis

100 års fødselar

Annonce