Annonce
Odder Avis

Biffen genåbner efter pinse

Vi glæder os helt vildt til genåbne biografen, siger formand Finn Holmgaard. Arkivfoto
Bestyrelsen kender endnu ikke filmprogrammet.
Annonce

Odder: Folk med film i blodet kan begynde at glæde sig til tirsdag 2. juni. For da genåbner Biffen i Odder med en endnu ukendt filmtitel på programmet.

Det fortæller bestyrelsesformand Finn Holmgaard, der søndag aften mødtes med resten af bestyrelsen for at finde ud af, hvordan man takler den genåbning, som blev mulig i sidste uge. En genåbning, som i realiteten kunne ske allerede i denne uge, men ikke i Odder. For som formanden siger:

- Hellere vente til næste uge og så være helt klar til at opfylde alle regler om afstand, hygiejne og så videre. Endvidere har vi fundet ud af, at vores filmudlejere ikke har ret mange nye film at tilbyde. Specielt de amerikanske titler lader vente på sig. Så langt de fleste film i den første tid bliver formentlig danske. Blandt andet derfor lægger vi ud med kun en daglig forestilling.

Annonce

Hygiejne butler

Hvad angår sundhedsmyndighedernes krav om afstand, vil Biffen fremover kun sælge hvert andet sæde. Dog vil folk med nære relationer få lov til at sidde ved siden af hinanden. Fordelingen af sæder vil blive klaret automatisk af billetsystemet. Endvidere vil salen blive åbnet, så snart caféen åbner, så man derved undgår unødvendig kødannelse i caféen.

- Men selvfølgelig skal folk have deres kaffe, popcorn og slik, så der vil være servering. Vi har allerede målt op, og der faktisk den nødvendige plads til, at tre personer kan stå bag disken, siger Finn Holmgaard, der dog regner med, at en af medarbejderne måske i en tid skal agere ”hygiejne butler”, hvilket vil sige være en person, der holder styr på, at alle overholder de givne regler.

- Og ja, det kan da godt være, at der i en tid vil være lidt kø udenfor før en forestilling, eftersom der kun må stå personer otte i kø inde i caféen sammen med de 13 personer, som kan sidde ned. Så vi håber selvfølgelig på godt vejr og glæder os til at genåbne, siger Finn Holmgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Skiftedag: Friskole søger ny leder

Odder Avis

Separering i Gylling skal ses efter

Odder Avis

Teaterfornøjelser på vej

Annonce