Annonce
Odder Avis

Borgere skal drøfte midtby

Folkeparken foran rådhuset er et af de emner, et nyt borgerpanel skal diskutere. 2. april er sidste chance for at melde sig til panelet. Arkivfoto
Annonce

Odder: I løbet af foråret vil Odder Kommune holde en række virtuelle møder med et borgerpanel. Emnet er midtbyens udvikling med folkepark, legepladser og oplevelser.

Interesserede skal melde sig til panelet senest 2. april på kommunens hjemmeside. Borgerpanelet skal komme med input og holdninger til de tiltag, som kommunen arbejder med.

Det er planen, at de første virtuelle møder holdes fredag 17. april i tidsrummet mellem klokken 15 og klokken 18. Det sker enten ved, at deltagerne får et link, de skal aktivere, eller ved at de bliver ringet op.

Tilmeldingen foregår via kommunens hjemmeside. Under nyhedssektionen kan man finde en historie om borgerpanelet og udfylde et skema. Det er tanken, at panelet skal bestå af 15 medlemmer og sammensættes bredt. Derfor bliver der kigget på bopæl, alder og om man tidligere har været i processen med at udvikle bymidten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

100 års fødselar

Odder Avis

Testbil bliver i Odder

Odder Avis

Øv: Økohave er også lukket

Annonce