Annonce
Odder Avis

Borgerne i Odder får nye tv-kanaler

Den nye fuldpakke indeholder langt flere kanaler end den nuværende special fuldpakke. Derfor koster den også mere. foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Odder Antenne har indgået en ny aftale med Yousee. Aftalen sikrer flere fordele til medlemmerne.

Odder: Nu får borgerne i Odder mulighed for at se flere kanaler, når der skal slappes af i sofaen. Odder Antenne har nemlig indgået en helt ny aftale med YouSee. Aftalen sikrer flere kanaler til borgere, der har en fuld- eller mellempakke hos Odder Antenne. Har man grundpakken, vil man fortsat have de samme kanaler.

Den nye pakke

Special fuldpakken kostede i 2020 399 kroner om måneden og indeholdte 50 kanaler.

Den nye fuldpakke for 2021 indeholder til sammenligning 57 kanaler, men koster 520 kroner. Til gengæld får man tjenesterne fra Cmore og Viasats filmkanaler. Begge tjenester tilbyder en lang række film og serier.

Mellempakken kommer i 2021 til at koste 370 kroner om måneden. Det er 30 kroner mere end de 340 fra 2020. Tilgengæld får man sportskanalerne Viasat Sports Ultra HD og TV3 Sport.

Formand for Odder Antenne, Jørn Bollinger er tilfreds med aftalen, som giver medlemmerne mere for pengene.

- Vi er tilfredse med vores nye aftale med YouSee. Den betyder, at vi fortsat kan tilbyde vores medlemmer noget for enhver smag til en meget konkurrencedygtig pris, siger Jørn Bollinger.

Annonce

Special pakke udgår

I kølvandet på fejden mellem YouSee og Discovery som betød, at Discoverys kanaler udgik af udbuddet, har Odder Antenne i 2020 tilbudt medlemmerne en såkaldt special fuldpakke. Den udgår nu, når den nye aftale træder i kraft ved årsskiftet.

- Den nye fuldpakke indeholder langt flere kanaler end den nuværende special fuldpakke, derfor koster den også mere. Vi konverterer de medlemmer, der har special fuldpakken til fuldpakken, medmindre vi hører fra dem inden 30. november. Ønsker medlemmer, der har special fuldpakken i stedet at skifte til en anden pakke, så klarer vi det uden beregning, forklarer Jørn Bollinger.

Den nye aftale træder først i kraft fra årsskiftet, men medlemmer af Odder Antenne kan se de nye kanaler fra 15. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Hvorfor ikke otte spor?

Odder Avis

Der skal forsvarligt lys på bro

Annonce