Annonce
Odder Avis

Borgerne inviteres til debat om vejen frem for Odder

Ved sidste års budgetborgermøde var der godt gang i diskussionerne. Igen i år håber borgmesteren og kommunaldirektøren, at masser af borgere har lyst til at komme og give deres input med til, hvordan kommunen skal prioritere pengene. Arkivfoto: Michael Svenningsen

Op til budgetlægningen i Odder Kommune er der mulighed for at være med i debatten på Facebook og til et borgermøde.

Annonce

Odder: Kommunen har sat sig som mål, at Odder skal være en vækstkommune i balance. Men hvad vil det sige at være en vækstkommune, at være i balance, og hvor skal pengene komme fra?

Det kan man høre mere om - og være med til at diskutere - når Odder Kommune inviterer til borgermøde om Budget 2019.

Borgermødet holdes på Odder Parkhotel torsdag 23. august kl. 19-21.30. Her fortæller borgmester Uffe Jensen (V) om de tre politikker, som byrådet arbejder med som udgangspunkt for budgetlægningen: Vækst og Udvikling, Det Gode Liv og Økonomisk Bæredygtighed.

- Jeg håber, at der er mange borgere, der har lyst til at komme og tage del i debatten om, hvor Odder Kommune skal bevæge sig hen, hvad det gode liv er, og hvordan vi skal prioritere ressourcerne. Det handler om budget 2019, men også om de kommende fire år, siger Uffe Jensen i en pressemeddelelser fra kommunen.

Annonce

Der er også debat på Facebook

Ideer og forslag, der kommer frem på mødet, vil indgå i de drøftelser, politikerne skal have om budgettet efterfølgende.

Inden borgermødet er der lagt op til en debat om budgettet på Odder Kommunes Facebook-profil. Denne debat vil køre i de to uger op til borgermødet og være tematiseret omkring de tre emner.

Budgetmaterialet udsendes inden borgermødet og vil være tilgængeligt på Odder.dk senest i uge 34.

Budgettet bliver 1. behandlet af byrådet 10. september og 2. behandlet 9. oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Energikoncern delte penge ud

Odder Avis

Skiftedag: Friskole søger ny leder

Odder Avis

Separering i Gylling skal ses efter

Annonce