Annonce
Odder Avis

Borgmester - vis nu at menneskers sikkerhed er det vigtigste

Børnenes Bro, Odder

Kære Borgmester,

Ved indvielsen af ”Bendixmindebroen”, hørte vi i din tale, at broen især ville komme børnene til gode, når de skulle cykle frem og tilbage fra skole – derfor kaldte du broen ”Børnenes Bro”.

Når vi nu henvender os til dig, er det i håbet om, at du kan og vil være med til at give sagen mere tyngde i forhold til bedre sikkerhed i den mørke årstid.

Annonce

Vi kan forstå, at det er krav fra Miljøstyrelsen, der er årsag til at belysningen på broen har fået uplight belysning frem for benyttelse af de dertil indrettede huller i gelænderet til lampebelysning af selve gangarealet.

Resultatet er således blevet, at den etablerede uplight belysning både blænder samt efterlader gangarealet uoplyst, så man umuligt kan orientere sig om underlagets beskaffenhed.

Vi mener, som borgere og skatteydere, at vi ikke skal acceptere uhensigtsmæssig fortolkning af lovgivningen – i dette tilfælde, at dyr og fisk har højere prioritet frem for børn og andres sikkerhed ved passage af broen i mørke. Vi Odderborgere skulle jo gerne, også i mørke, kunne glæde os over den fine og dyre bro mange år ud i fremtiden.

Du citeres, i en artikel i Odder Avis, 30. marts, for at man fra kommunens side vil se på sagen.

Så kære Borgmester, vis nu, at vi her i Odder har indflydelse på tingene, så vi får det bedste resultat for pengene, og at vi ikke bare skal underkaste os rigide krav, der ikke forholder sig til realiteter og konsekvenser i den virkelige verden. Vores påstand er, at de ulemper, hvis der da er nogen, for dyr og fisk, er ude af proportioner i forhold til det, vi åbenbart bliver pålagt at leve med i fremtiden.

Vi ser frem til at høre nærmere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder Avis

Papir og natur i Kunstværket

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

En uge med fokus på demens

Odder Avis

Seks borgere sagde ja til Danmark

Odder Avis

Spøgelsesmanden fra rådhuset er fundet

Odder Avis

Aflyser også: Nul byfest i Gylling

Odder Avis

Slut med at køre til døren

Odder Avis

Togbilletter lavet til kunst

Annonce