Annonce
Odder Avis

Brandbygegaard siger nej tak til to Michelin-anerkendte restauranter

- Som årene gik, kunne vi også mærke på gæsterne, at de i højere grad ikke længere var bevidste om, hvor de var, og hvad nerven i oplevelsen egentligt skulle være, forklarer Søren Sørøver. PR-foto
Restaurant Hærværk og restaurant Domestic drev sommerrestauranten på gården, men det blev for stort.
Annonce

Amstrup: Brandbygegaard ved Amstrup siger nej tak til at have to Michelin-anerkendte restauranter til at stå for årets sommerrestaurant på gården.

- Det gør vi for at bringe nerven tilbage, lyder det i en pressemeddelelse fra parret på gården.

Man kan godt se det lidt som et selvmål indrømmer de, når de siger nej tak til den store succes, det har været at have restaurant Hærværk og restaurant Domestic til at drive sommerrestauranten på gården de foregående år. Det hele startede med, at gårdens sjæl skulle serveres på tallerkener og i glas til gæsterne, men efterhånden blev det hele for stort, og det oprindelige koncept med at alt i videst muligt omfang skulle komme fra gården, blev afløst af det muliges kunst, når omtrent 2500 restaurantgæster skulle mættes henover højsommeren.

- Så meget havde vi ikke en jordisk chance for at dyrke i vores køkkenhave, fortæller Lone Landmand.

- Som årene gik, kunne vi også mærke på gæsterne, at de i højere grad ikke længere var bevidste om, hvor de var, og hvad nerven i oplevelsen egentligt skulle være, forklarer hendes partner, Søren Sørøver.

Det blev det muliges kunst, når omtrent 2500 restaurantgæster skulle mættes henover højsommeren.- Så meget havde vi ikke en jordisk chance for at dyrke i vores køkkenhave, fortæller Lone Landmand. PR-billede
Annonce

Besøgstallet skal ned

- Vi skal tilbage til, at råvarerne kommer herfra, i hvert fald alle dem vi på nogen måde kan skabe. Der ud over skal besøgsantallet en hel del ned, så vi kan være sikre på, at alle gæsterne får fornemmelsen af, at de er med til en særlig autentisk oplevelse, fortæller Søren Sørøver. Der bliver højest 30 gæster til bords pr. aften og kun 15 åbningsdage i alt. Parret har også valgt at gøre sommerrestauranten vegetarisk.

Der er få billetter til pladserne, og de skal købes på www.odderbiletten.dk hvor man også kan læse om konceptet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Skiftedag: Friskole søger ny leder

Odder Avis

Separering i Gylling skal ses efter

Annonce