Annonce
Odder Avis

Byfestafsløring: Sko/Torp spiller under bøgen

Søren Sko og hans makker siden en gang i slutningen af 1980'erne, Palle Torp, bliver hovednavn på Musik under Bøgen i forbindelse med Odder Byfest 2020. Arkivfoto: Morten Pedersen
Odder Byfest har netop afsløret hovednavnet til den traditionelle Musik under Bøgen koncert. Det bliver et par erfarne herrer, der skal skubbe gang i den musikalske del af byfesten.
Annonce

odder: Hårdt arbejde, en særlig stamina og navnlig respekt for sit publikum er hemmeligheden bag et langt og succesrigt liv på landevejen.

Det er blot nogle af de ord, som bliver brugt om næste års hovednavn til Musik Under Bøgen i en pressemeddelelse fra Odder Byfest komitéen.

Med 80-90 koncert om året er Sko/Torp et af landets mest turnerende bands, og har været det i mange år, for Søren Sko og Palle Torp elsker at optræde.

Til koncerten vil publikum blive præsenteret for de nyeste sange fra albummet #skotorp7, der udkom i november 2018. Det er bandets syvende album.

Annonce

Toppen af Poppen

Mange har været med fra begyndelsen i 1990, hvor Sko/Torp nærmest dukkede op ud af ingenting med albummet "On A Long Lonely Night", der med et salg på mere end 200.000 eksemplarer satte rekord som det bedst solgte danske debutalbum.

Salgsrekorden er siden blevet slået, men albummets sange er uopslidelige og står lige så flot i dag som dengang.

"Get Ready", "Loser’s Game" og ikke mindst titelsangen "On A Long Lonely Night" er skrevet ind i den danske musikhistorie, og Sko/Torp har aldrig haft problemer med at spille dem eller nogle andre af deres mange gamle hits, for som Søren Sko siger:

- Vi elsker sangene, de er en del af vores bagage, og publikum vil gerne høre dem, så hvorfor ikke?

Der bliver sikkert også plads til et par af Søren Skos fortolkninger fra hans optræden i TV2 programmet Toppen Af Poppen med bl.a. Annika Aakjær, Claus Hempler & Lis Sørensen.

Odder Byfest finder næste år sted fra 28. juli til 1. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

TrygFonden sikrer selvhjælpsgrupper

Odder Avis

Energikoncern delte penge ud

Annonce