Annonce
Odder Avis

Campingplads skruer op for hyggen

Mette og Carsten Andersen er værterne, der tager imod hos Hygge Strand Camping, der tidligere hed Odder Strand Camping. Pladsen ligger smukt og hyggeligt direkte ned til stranden, syd for Aarhus og med udsigt til Samsø. Pr-foto
Campingplads ved Hølken skifter navn: Mere hygge end nogensinde hos Hygge Strand Camping
Annonce

Hølken:  Hygge Strand Camping er navnet på den campingplads, der i mange år har lydt navnet Odder Strand Camping. Ejerne har taget den fulde konsekvens og kalder nu deres campingplads det, som den står for – nemlig hygge.

Siden overtagelsen i 2017 har ejerne, Mette og Carsten Andersen tumlet med tankerne om at forny pladsen og give den et anderledes og mere markant særpræg.

Det slår nu igennem med det nye navn: Hygge Strand Camping.

- Gennem de sidste fire sæsoner har vi langsomt, men sikkert forbedret pladsen på en lang række områder. Vores gæster, både gamle og nye, virker til at synes om det, som vi gør, om pladsen, beliggenheden og omgivelserne. Et samlet begreb dækker, det som vi tilbyder vores gæster, nemlig hygge, fortæller værtsparret i en pressemeddelelse.

- Som mange andre pladser har vi haft en fin sæson i 2020 ”sammen med Corona-spøgelset”, som vi tror også har bidraget til, at flere danskere har valgt camping til som ferieform. Når vi taler med vores gæster dukker begrebet hygge næsten altid op i forbindelse med det som kendetegner vores plads, siger Carsten Andersen.

- Derfor tog vi springet og lavede et navneskifte her i efteråret, så vi nu inviterer til ferie hos Hygge Strand Camping.

Annonce

Afslapning og adspredelse

Hyggen findes ifølge ejerne i pladsens to hovedtemaer: Afslapning og Adspredelse.

Begge dele kan udleves på selve campingpladsen, lige udenfor på Hølken Strand, der ligger i direkte forlængelse af pladsen. Hyggen findes også i hele området tæt på Odder og lidt syd for Aarhus.

Der er også mange muligheder for Ø-hop eller en udflugt til småøerne, der kan besøges med rutefærgerne, der sejler fra fastlandet. Samsø, Tunø, Endelave, Alrø og Hjarnø.

Annonce

Erfarne ejere

Parret er ikke uvante med at drive campingplads. Gennem 13 år har de været ejere og værter på Bryrup Camping og Resort, som de solgte i begyndelse af 2020. Siden da har de koncentreret sig om ”deres nye barn”.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at vi købte og overtog en lidt slidt plads. Den trængte til en kærlig hånd. Oprydning, maling, forbedringer af faciliteter, lidt nye tiltag og så en god personlig betjening og service var bl.a. det, der skulle til, siger Mette Andersen.

De har oplevet en pæn vækst både fra campingturister og fra fastliggere siden overtagelsen i 2017. Nu er de parate til den nye sæson i 2021. Campingpladsens nye website er allerede gået i luften og melder klar til at modtage de første bookinger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder Avis

Hvad gør du nu?

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

61 borgere blev vaccineret på Tunø

Odder Avis

Skiftedag: Nu er det vores landbrug

Odder Avis

Peter fandt viceværtvejen på FGU

Odder Avis

Gør noget: Gå en tur

Annonce