Annonce
Odder Avis

Corona kan ikke stoppe stafetauktion

69 kunstnere fra hele landet har doneret 86 kunstværker til Stafet For Livets kunstauktion. Foto: Anya Wissendorff
Et af de store trækplastre ved den årlige indsamlingsevent Stafet For Livet i Odder er kunstauktionen. Og selvom stafetten er aflyst, så er der alligevel 86 kunstværker, der skal bortauktioneres.
Annonce

Odder: I absolut allersidste øjeblik nåede regeringen at åbne for kunstudstillinger, så 86 kunstværker hver lørdag lørdag kan vises frem på Centralhotellet.

Værkerne er skabt af 69 forskellige kunstnere, der alle har doneret deres billeder, smykker og skulpturer til Stafet For Livet Odder.

En årlig tilbagevendende begivenhed, hvor overskuddet går til Kræftens Bekæmpelse.

Begivenheden er i Odder såvel som i resten af landet aflyst dette forår, men når nu kunstnere havde sagt ja til at donere deres værker, ja så besluttede stafettens auktionsstyregruppe altså at gennemføre auktionen alligevel.

- Da vi kørte rundt for at hente værkerne, havde kunstnerne stillet dem klar til os udenfor døren, og så stod de og vinkede til os i vinduerne, fortæller Kurt Christensen, der i efterhånden en håndfuld år har stået i spidsen for kunstauktionen, der sidste bidrog med omkring halvdelen af det samlede overskud på 320.000 kroner, som Stafet For Livet i Odder sendte videre til Kræftens Bekæmpelse.

Der er både upcoming unge kunstnere og etablerede kunstere på listen i auktionskataloget til dette års kunstauktion til Stafet For Livet. Foto: Anya Wissendorff
Annonce

Auktion på Facebook

Mens værkerne altså kan beses i Centralhotellets butikslokale på Torvet hver lørdag klokken 11-13, ja så kommer auktionen til at foregå helt som om, der rent faktisk var en stafet. Altså bortset fra, at buddene skal gives i kommentarfeltet på Stafet For Livet Odders Facebookside frem for i det store telt på stafetpladsen.

Auktionen er delt i tre afdelinger.

Den første finder sted lørdag 20. juni klokken 16. Den næste klokken 20.30 og den sidste del søndag 21. juni klokken 10.

Værkerne, åbningstiderne til udstillingen og detaljerne omkring auktionen kan man finde på facebook.com/stafetforlivetodder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Skiftedag: Friskole søger ny leder

Odder Avis

Separering i Gylling skal ses efter

Odder Avis

Teaterfornøjelser på vej

Annonce