Annonce
Odder Avis

Attraktion i Odder nyder godt af pandemi: Danskerne holder ferie hjemme

Majskolber grillet i egen indpakning var en af de ting, som Jesper Krabbe lærte deltagerne at lave, da der blev lavet mad over bål i Økologiens Have. Foto: Morten Pape
Sygdommen har bragt meget dårligt med sig. Men i Økologiens Have har man nydt godt af mange danskere, som holder ferie hjemme.
Annonce

Odder: Skolernes sommerferie er normalt højsæson for rejser til mere eksotiske destinationer end Danmark. Men som resultat af covied-19 pandemien og de mange rejserestriktioner til mange af verdens lande, har mange danskere brugt deres sommerferie i Danmark.

Det har man nydt godt af i Økologiens Have lidt udenfor Odder. Her kan man melde om stor aktivitet. Som frivillig gennem flere år har 66-årige Helle Fiskbæk oplevet haven i gode og mindre gode stunder, og denne sommer har været en af de gode.

- Vi har i denne sommer sagtens kunne mærke at folk er blevet i Danmark i deres sommerferie. Vi har haft omsætningsrekord og har på nogle dage måtte løbe rigtig stærkt.

Annonce

Den store aktivitet fortsætter

Heldigvis for Økologiens Have lader det ikke til at aktiviteten stopper. I den sidste uge af skolernes sommerferie kan man melde om udsolgt til fællesspisning i haven, og det glæder i den grad.

- I mine år i haven synes jeg, at der for hvert år er kommet mere og mere aktivitet i haven. Det har kulmineret i år, og vi håber det fortsætter, da det er med til at haven kan løbe rundt, siger Helle Fiskbæk.

Er man interesseret i at vide, hvornår der kommer nye aktiviteter i Økologiens Have, kan det findes på havens hjemmeside www.okologienshave.dk/det-sker

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder Avis

Vokalsangere fylder Bjerager Kirke

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

KALENDEREN

Odder Avis

Gaderæs i industrikvarter

Odder Avis

Arkæolog fortæller om vikingetiden

Odder Avis

Skolernes underskud bliver mindre

Odder Avis

Bedre velfærd

Odder Avis

We walk: Gå med over børnenes bro

Odder Avis

Etnisk kunst i Kunstværket

Annonce