Annonce
Odder Avis

De yngste Stærkodder-spejdere løb med sejren i Sherwood Skoven

Stærkodder Spejdergruppe er blandt de ældste og fejrer i år 100s jubilæum. PR-foto
Mikrospejderne fra Stærkodder Gruppen skaffede løsesummen og befriede lady Marian, da 120 mikro- og minispejdere var samlet til divisionsturnering.
Annonce

Odder: Takket være brave indsatser fra spejdere fra Stærkodder Gruppen lykkedes det at skaffe nok løsepenge til at få befriet lady Marian befriet, som var blevet bortført af prins Johns mænd.

I weekenden var 120 mikro- og minispejdere fra Gudenå Division samlet til den årlige divisionsturnering, som hvert finder sted i maj. Ryekol, som er en stor spejderhytte ved Silkeborgsøerne, var omdannet til Sherwood Skoven, og her dystede spejderne fra de forskellige grupper.

Mikrospejdere fra Stærkodder går i 0. og 1. klasse. Her er de i gang med at hjælpe lady Kluk. PR-foto
Annonce

Førstehjælp og tovtrækning

Mikroerne fra Odder udmærkede sig blandt andet ved førstehjælpsposten, hvor Lady Kluk blev forbundet rigtig godt og trøstet på adskillige måder. Mikroerne fra Odder vandt løbet og fik en førsteplads, derudover blev de nummer to i "turnout", som handler om samarbejde, kammeratskab og tonen mellem spejderne. Og spørger man gruppens ledere, er det andenpladsen, som betyder mest.

Minierne fra Stærkodder levede desuden op til deres navn, da de meget sikker vandt weekendens tovtrækningskonkurrence. Minierne skulle desuden under løbet skyde til måls med bue, bygge en transport til vand og på tid bygge et bål, der kunne brænde en snor over 60 centimeter over jorden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Energikoncern delte penge ud

Odder Avis

Skiftedag: Friskole søger ny leder

Odder Avis

Separering i Gylling skal ses efter

Annonce