Annonce
Odder Avis

Den anonyme digitale rådgivning til børn og unge udvider åbningstiden

SSP-koordinator Kristian Kilt og ungeteamet har udvidet den digitale rådgivning for unge, der er utrygge i coronatiden. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Annonce

Odder: Som følge af lukkede skoler og fritidsaktiviteter samt sundhedsmyndighedernes anbefalinger om at begrænse samvær forventer SSP-samarbejdet et "øget konfliktniveau" i nogle familier, og det vil man gerne imødekomme ved blandt andet at udvide åbningstiden i Ungchatten under corona-epidemien.

- Det er en ekstraordinær tid, vi lever i. Vi ved, at der er rigtig mange unge, der sidder hjemme med tanker, bekymringer og spørgsmål. Unge, der føler deres frihed begrænset, og som samtidig har ekstra meget, der fylder. Vi er klar på at lytte, berolige og hjælpe og åbner derfor vores anonyme digitale rådgivning ekstra meget under coronaepidemien, siger SSP-koordinator i Odder Kommune, Kristian Klit.

Det betyder, at SSP øger sin digitale anonyme rådgivning. Den anonyme digitale rådgivning vil derfor være åben via SMS på alle hverdage.

Ungchatten vil derudover være åben mandage klokken 19-21 samt torsdage klokken 13-15. Ungchatten og SMS-rådgivningen bemandes af lokale ungekonsulenter.

Rådgivningen henvender sig til børn og unge mellem 10 og 23 år.

Annonce
Annonce
Odder Avis

Bedre velfærd

Annonce
Annonce
Odder Avis

We walk: Gå med over børnenes bro

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Etnisk kunst i Kunstværket

Odder Avis

Det siger partierne om budgetaftalen

Odder Avis

Børnenes budget vedtaget

Odder Avis

Flere borde til banko

Odder Avis

Motorcyklist stak af fra politiet

Annonce