Annonce
Odder Avis

Det går godt med ny jobportal i Odder: 17 virksomheder har opslået 23 forskellige stillinger.

Både antal jobopslag og antal besøgende tyder på, at såvel arbejdsgivere som jobsøgende har taget godt imod jobiodder.dk, der gik i luften i september. PR-foto
Både antal jobopslag og antal besøgende tyder på, at såvel arbejdsgivere som jobsøgende har taget godt imod jobiodder.dk, der gik i luften i september.
Annonce

Odder: Lige nu kan man se 19 meget forskellige jobs på portalen. Der er alt fra fejedreng til ingeniørstillinger – og det er både lærepladser og job for ufaglærte, faglærte og højtuddannede. Lige nu er der ikke færre end fire lærepladser på portalen, lyder det i en pressemeddelelse fra UdviklingOdder.

I alt 17 virksomheder har benyttet portalen i dens korte levetid, og de har nået at opslå 23 forskellige jobs, hvoraf en lille håndfuld allerede er blevet uaktuelle eller besat.

Der har været 998 besøg af 643 forskellige brugere, og de har i gennemsnit været på portalen i tre minutter, hvilket er ret lang tid for digitale platforme.

- Vi er meget tilfredse med vores start med portalen, udtaler Karsten Geertsen fra UdviklingOdder.

Han fortsætter:

- Det er endnu alt for tidligt at sige, hvor mange matches, vi er med til at lave. Men vi kan i hvert fald konstatere, at der er blevet taget godt imod portalen, og at der i forhold til vores størrelse både er mange jobs og mange besøgende på portalen.

Annonce

UdviklingOdder står bag

Det er UdviklingOdder, der står bag portalen jobiodder.dk.

Formålet er at synliggøre områdets mange forskellige virksomheder og ikke mindst de ledige jobs med henblik på at hjælpe virksomhederne med at finde kvalificeret arbejdskraft og få flere til at arbejde lokalt i stedet for at køre ud af kommunen for at arbejde.

- Der er faktisk flere Odder-borgere, der kører ud af kommunen for at arbejde end der arbejder lokalt, fortæller Karsten Geertsen. For en dels vedkommende er det fordi de simpelthen ikke kender de mange gode muligheder, der er i de lokale virksomheder. Dem vil vi gerne være med til at synliggøre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

TrygFonden sikrer selvhjælpsgrupper

Odder Avis

Energikoncern delte penge ud

Annonce