Annonce
Odder Avis

Diabetesforening søger nye kræfter og udvider

Der skal nye kræfter til i den lokale afdeling af Diabetesforeningen. Billedet stammer fra blodsukkermåling foretaget i København. Foto: Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix
Annonce

Odder: Der vil blive brug for nye kræfter, når Diabetesforeningen Odder-Samsø skal afvikle sin næste generalforsamling til februar.

Det oplyser foreningen i en pressemeddelelse, hvor det også fremgår, at formand Jan Madsen fra Odder trækker sig efter 11 år som formand og 15 år som medlem. Tre andre medlemmer af bestyrelsen genopstiller heller ikke.

- Jeg er rigtig glad for den tid, jeg har været med i Diabetesforeningens bestyrelse. Jeg har arbejdet med mange spændende opgaver og fået en god politisk indsigt og indflydelse i sundhedsverdenen. For eksempel har jeg været meget involveret i at vælge hjælpemidler som kanyler og blodsukkermålere til diabetespatienter i Region Midtjylland, siger Jan Madsen.

Han opfordrer andre med interesse for diabetessagen til at byde ind på bestyrelsesposterne, så det lokale arbejde for at forbedre livsvilkårene for mennesker med diabetes og sætte diabetes på den politiske dagsorden kan fortsætte.

For at styrke det lokale diabetesarbejde mener den nuværende formand også, at det vil være oplagt at kigge mod nabokommunen Skanderborg og arbejde på at etablere en forening, der dækker både Odder, Samsø og Skanderborg.

I øjeblikket er der ikke nogen lokal diabetesforening i Skanderborg kommune.

Generalforsamlingen holdes 8. februar 2021 i Pakhuset, Odder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder Avis

Hvad gør du nu?

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

61 borgere blev vaccineret på Tunø

Odder Avis

Skiftedag: Nu er det vores landbrug

Odder Avis

Peter fandt viceværtvejen på FGU

Odder Avis

Gør noget: Gå en tur

Annonce