Annonce
Odder Avis

Digital afstemning om kulturarrangementer

I august var der fuldt hus til jazz på Brandbygegaard. Koncerten havde fået støtte fra Odder Kulturforening. I slutning af måneden skal foreningens medlemmer stemme om, hvilke arrangementer, der skal have del i den næste pulje penge. Privatfoto
Annonce

Odder: Normalt mødes alle medlemmer af Odder Kulturforening, når de skal vælge hvilke projekter, der kan få støtte. Sådan bliver det ikke denne gang.

På grund af corona har bestyrelsen nemlig besluttet, at afstemningen skal foregå digitalt.

- Vi havde en fantastisk aften på Odder Museum til den årlige generalforsamling, men vi kan desværre ikke holde et sådant møde igen ud fra COVID-19 retningslinjerne. Vi glæder os til at kunne mødes igen, men vi synes, at det er vigtig, at kulturmidlerne kommer ud at arbejde - og derfor iværksætter vi denne digitale afstemning, udtaler Tine Mynster på vegne af bestyrelsen.

Derfor vil alle foreningens medlemmer i løbet af den kommende uge modtage de fem ansøgninger, som bestyrelsen har vurderet lever op til kriterierne for at opnå støtte.

- Vi har været igennem alle ansøgninger med kritiske øjne i forhold til de kriterier, der er opsat, siger formand Tine Mynster.

Annonce

Kultur skabt lokalt

Ved ansøgningsfristen 1. september havde Odder Kulturforening modtaget seks ansøgninger.

Odder Kulturforening har udarbejdet en række strategispor, som ansøgerne skal forholde sig til - ikke for at begrænse kulturtilbuddene, men for at kulturmidlerne kommer ud til flest mulige borgere i Odder Kommune.

Det er foreningens opdrag at bakke op om de lokale kræfter, der ønsker at skabe kulturtilbud - og derfor skal man være bosat i Odder Kommune, hvis man skal have midler fra puljen på 250.000 kroner årligt.

Den digitale afstemning vil være åben fra 29. september klokken 12 til 1. oktober klokken 12.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Online: Frivillige fester

Odder Avis

Spirituskørsel: Kvinde sigtet

Odder Avis

Ud og gå: Vil uddanne gå-værter

Odder Avis

Mal mel på museet

Odder Avis

Trio besøger Malling Kirke

Odder Avis

System TM solgt til tysk koncern

Odder Avis

Børn skal på æblerov

Odder Avis

Odder Højskole indstillet til pris

Annonce