Annonce
Odder Avis

Digte: Kulturhub bringer poesien ud

Kulturhub Odder tilbyder at læse digte højt. Foto: Kulturhub Odder

Odder: Den nye forening Kulturhub Odder vil gerne give glæde i en mørk tid. Derfor tilbyder forening at læse positive digte op uden for folks hjem for at løfte humøret.

På den måde vil foreningen bringer positive kulturoplevelser ud til folk, når de nu ikke kan mødes andre steder. Det oplyser Kulturhub Odder i en pressemeddelelse.

Idéen er, at man kan glæde sig selv, sin familie eller en anden ved at sende en mail til foreningen. I mailen skal der være et ønske om dag og tid, en adresse og et tema for digtet. Der er fem temaer at vælge imellem: håb, lys, glæde, forår samt tekster for børn.

Man skal betale lidt for transport, hvis man vil have besøg. Det er bestyrelsesmedlemmer fra foreningen, der vil læse digtene op udenfor folks døre eller vinduer, og det er den nystartede forenings første kultur-arrangement.

Bestyrelsesmedlemmerne er Steen Bille som formand, Jytte Sørensen som bestyrelsesmedlem, Henning Dinsen som kasserer og Anni Trier som suppleant.

De fire er valgt som den første bestyrelse i den nystiftede forening KulturHub Odder, der har som formål at samle borgere om hyggeligt kulturliv og til samvær overalt i kommunen.

Man kan bestille et digt på info@kulturhub.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Lang testkø ved Spektrum Odder

Odder Avis

Endelig vågner byen igen

Odder Avis

Tid til at kigge frem mod nye tider

Odder Avis

BNBO: Fire ting du skal vide

Annonce