Annonce
Odder Avis

Efterlysning: Har du set Thors rådyr?

Det er dette rådyr, hvis kranie er blevet stjålet. Foto: Thor Nyholm
Natten mellem 24. og 25. december var ubudne gæster en tur forbi et skur i Rude.
Annonce

Rude: Som jæger er det et stort øjeblik, når man skyder sin første kronhjort. Derfor er det også ekstra ærgerligt for Thor Nyholm, at kraniet fra hans første kronhjort er blevet stjålet.

- Det er svært at beskrive, hvad det betyder. Men man skal forestille sig, at når jeg kigget den i øjnene og herefter skudt den, så føler jeg, at jeg skal behandle den med respekt ved at sætte den i stand og hænge den op hvor den døde, siger Thor Nyholm.

I de tidlige timer 25. december forsvandt et vaskeægte kronhjortekranie fra jæger Thor Nyholms skur ved bopælen i Rude. Kraniet blev stjålet og siden efterladt ved vejkanten mellem Rude Havvej 100 og 102, hvor det er blevet set.


Det er svært at beskrive hvad det betyder. Men man skal forestille sig, at når jeg kigget den i øjnene og herefter skudt den, så føler jeg, at jeg skal behandle den med respekt

Thor Nyholm


- Min teori er, at kraniet er blevet stjålet fra vores skur, og så er det blevet efterladt ude ved vejen og siden samlet op af nogle, der synes, det var synd, at det skulle ligge der, siger Thor Nyholm.

Annonce

Kranie med betydning

Han er ærgerlig over at have mistet kraniet, men er ikke sur på dem, der har samlet det op, da de formentlig har samlet det op i god tro.

- Jeg er ikke sur på dem, der eventuelt måtte have kraniet. Dem der har samlet det op fra vejen, har jo gjort det i god tro. Så derfor har jeg også trukket politianmeldelsen tilbage. Det eneste det handler om er, at jeg kan få kraniet tilbage, siger Thor Nyholm.

Har man informationer omkring det stjålne kranie kan man rette henvendelse til Thor Nyholm på telefon 20355540. Dyrets udseende kan ses på ovenstående billede og er et unikt kranie med kun én stang på geviret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

100 års fødselar

Odder Avis

Testbil bliver i Odder

Odder Avis

Øv: Økohave er også lukket

Annonce