Annonce
Odder Avis

Efterskoleelever løb for lungesyge børn

Der blev tilbagelagt mange kilometer til fordel for lungesyge børn, da Hou Maritme Idrætsefterskole deltog i Rynkebys landsdækkende Skoleløb. PR-foto
Annonce

Hou: 140 efterskoleelever på Hou Maritime Idrætsefterskole løb i halvanden time for at samle penge ind til Børnelungefonden gennem Rynkebys landsdækkende Skoleløb. I alt blev det til 1523 kilometer, som blev tilbagelagt på en rundstrækning på 2,2 kilometer.

- Vi fik løbet et super godt løb med fest, flag, balloner og musik. Alle elever løb mange kilometer og flere end de selv havde regnet med. Det var en super fed fælles oplevelse for alle, fortæller Lise Bojer Søndergaard, lærer på HMI, i en pressemeddelelse.

De to, der havde flest kilometer i benene, var Sebastian Jepsen og Jeppe Hjorth Præstegaard, som efter løbet stadig var friske og synes det mærkedes som en god oplevelse og forsmag til juni måneds halvmaraton i Aarhus, hvor HMI også deltager med eleverne. Nogle af de mere uerfarne løbere var stolte og glade over at have løbet fem runder, altså 11 kilometer.

I alt gav de mange kilometer en kontant gevinst på 18.000 kroner, som nu sendes til Børnelungefonden.

Ruten var 2,2 kilometer lang, og der var rig mulighed for at hyggesnakke med hinanden undervejs. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Energikoncern delte penge ud

Odder Avis

Skiftedag: Friskole søger ny leder

Odder Avis

Separering i Gylling skal ses efter

Annonce