Annonce
Odder Avis

En smutter for Kvickly Odder: Har solgt vinbutik i Aarhus igen efter et år

Henrik Mensch i vinbutikken Marselis Vine, som han overtog 1. januar. Pressefoto
Den lokale forretningsmand Henrik Mensch, der også ejer blandt andet det nybyggede pizzeria på Trekanten i Saxild, har overtaget Marselis Vine.
Annonce

Odder: Efter kun godt et år har Kvickly Odder solgt vinforretningen Marselis Vine på Marselis Boulevard i Aarhus til forretningsmanden Henrik Mensch.

Henrik Mensch fortæller, at forretningen i Aarhus vil indgå som en del af hans selskab Beachfood & Coffee ApS, der nu omfatter 16 forretninger indenfor mad, is, vin og tapas i Østjylland. Blandt andet ejer han det nye ishus og pizzeria på Trekanten ved Saxild Strand.

- Jeg ser købet af vinforretningen i Aarhus som en naturlig og relevant udvikling af den kvalitet, jeg ønsker at give mine kunder i de øvrige forretninger langs kysten i Aarhus og i Saxild. Herudover vil vi intensivere samarbejdet med erhvervslivet og lave endnu flere smagninger og arrangementer, fortæller Henrik Mensch.

Hvad angår selve butikken på Marselis Boulevard i Aarhus, vil der ifølge Henrik Mensch blive investeret i indretning af et nyt køkken, hvor der vil blive fremstillet tapas, sandwich, oste og andre delikatesser, som går godt til et godt glas vin.

- Vi tror, at mange vil benytte sig af den centrale beliggenhed, hvor de har mulighed for at parkere lige uden for døren og hente deres frokost eller aftensmad. Endvidere skal udvalget af chokolade, kaffe, og the i forretningen øges betragteligt, og vi vil allerede i den kommende uge indlede forhandlinger med særligt udvalgte leverandører, fortæller han.

Her er Henrik Menschs 16 spisesteder:

Trekanten Pizzeria & Ishus på trekanten i Saxild

Olivias Vin og Tapasbar (50%) Horsens

Olivias Deli (50%) Hospitalsgade Horsens

Ben & Jerry’s Isbar, Salling i Aarhus

MAD & IS ved Den Permanente i Risskov

Traktørstedet Ørnereden i Højbjerg

Moesgaard Strandkiosk i Højbjerg

Kiosk Varna på Strandvejen i Aarhus

MAD & IS Bellevue Strand i Risskov

Kiosk Tangkrogen Filtenborg Plads Aarhus C

Skovhytten Stadion Allé Aarhus C

Mindeparkens Iscafé Aarhus C

Sommerkiosk Åkrogen Risskov

MAD & IS Marienlund Risskov

Den Runde Isbutik Aarhus C

Marselis Vine Aarhus C

Annonce

En smutter

Varehusdirektør Arne Sørensen fra Kvickly Odder er glad for at have afhændet Marselis Vine, som Kvickly Odder købte i oktober 2018. Ideen bag købet var oprindelig, at forretningen skulle fungere som et lidt eksklusivt supplement til Megavin, der har eksisteret siden 2009, og som sender vin til hele landet fra lageret på Stampmøllevej i Odder. Endvidere holdes der flere gange om året vinsalg og -messe i Kvickly Odders forhal.

- Jeg er sikker på, at Henrik Mensch skal få en god forretning ud af Marselis Vine, for muligheden er der for den rette mand. For vores vedkommende må vi imidlertid erkende, at det var et fejlskøn at vende næsen så meget mod Aarhus. Vi er bedst til at drive vores lokale varehus, de lokale brugser i Hou og Gylling samt til at sælge vin via Megavin. Det gør vi til gengæld ganske godt, siger direktøren, der allerede nu ved, at 2019 bliver et rekordår, hvad angår både omsætning og indtjening.

- Jo, vi har meget at være stolte af, selv om købet af vinbutikken i Aarhus måske var en smutter. Dem skal der også være plads til, siger direktøren, der kun kan huske en smutter mere i den tid, han har været direktør. Det var, da Kvickly Odder for år tilbage etablerede en kiosk ved siden af vaskehallen ved siden af Jysk på Århusvej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder Avis

Etnisk kunst i Kunstværket

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Det siger partierne om budgetaftalen

Odder Avis

Flere borde til banko

Odder Avis

Motorcyklist stak af fra politiet

Annonce