Annonce
Odder Avis

Endelig en dagligvarebutik i nordbyen: Uno-kiosken solgt til landsdækkende kæde

Kim Antonsen flytter sammen med hustruen Dorte Antonsen til Rørthvej, hvor de har købt den gamle køreskole. Mens Dorte Antonsen går på efterløn, skal Kim Antonsen ud og finde et job. Foto: Morten Pape
Dorte og Kim Antonsen siger farvel til deres kiosk gennem 31 år til marts.

Odder: Efter i 31 år at have drevet Uno-kiosken, rykker ejerparret Dorte og Kim Antonsen i løbet af marts 2022 ud af både butikken og det bagvedliggende hus på Rådhusgade 79 i Odder.

Parret har, efter at have have haft kiosken til salg i mindst 11 år, solgt til Coop Ejendomme, der opkøber og driver ejendomme, og som udvikler nye butiksprojekter.

Salget betyder, at vi nu endelig kan komme videre med vores liv.

Kim Antonsen, indehaver af Uno-kiosken

- Vi er ovenud glade for at at have solgt til Coop Ejendomme, som vi kom i kontakt med via en mægler fra Aarhus. Det betyder, at vi nu endelig kan komme videre med vores liv, siger Kim Antonsen, der også fortæller, at der er handlet med henblik på nedrivning af både kiosk og villaen bagved.

Annonce

Prisen ønsker han ikke at oplyse.

Lille grund

Flemming Møller, ejendomsdirektør hos Coop, bekræfter, at koncernen har købt Rådhusgade 79, og at planen er at bygge en såkaldt Coop 365-butik. Hvordan det rent praktisk kan lade sig gøre, kunne han mellem jul og nytår ikke oplyse.

Sagen er nemlig den, at matriklen, som rummer Uno-kiosken, ifølge en gammel kommuneplan er den eneste grund i nordbyen, der må bygges dagligvarebutik på. Det er matriklen til gengæld for lille til, fordi der også skal afsættes ret meget plads til p-pladser. Af samme grund har Dorte og Kim Antonsen aldrig selv været i stand til at sælge til en discountkæde.

Her skal der ligge en Coop 365-butik, der er Coop Danmarks nyeste koncept, og som intet har at gøre med Kvickly Odder. Foto: Mads Dalegaard

Gennem en del år lå de derfor i forhandlinger med ejerne af nabogrunden, Jespersen Ejendomme, som ifølge planerne skulle købe Uno-grunden, når ejendomsselskabet havde en aftale med en discountkæde. Ingen af forhandlingerne blev dog nogen sinde til noget.

Flemming Møller kunne mellem jul og nytår ikke oplyse, om Coop har handlet med Jespersen Ejendomme for at skaffe areal nok til parkeringspladser til den nye 365-butik.

- Der er ikke noget mystisk ved det, men jeg holder juleferie og har derfor ikke oplysningerne på mig. Men sikkert er det, at vi har købt den gamle kiosk, fordi vi vil etablere en 365-butik i Odder, siger han.

Coop 365 præsenteres som en blanding mellem en discountbutik og et kvalitetssupermarked.  Ved årsskiftet 2021-2022 er der åbnet 70 butikker rundt omkring i landet. Nogle i tidligere Fakta-butikker, andre i nybyggeri. Coop forventer at udvide Coop 365 med endnu flere butikker i løbet af de næste par år. Kvickly Odder er ikke involveret i den nye butik.

Annonce
Odder Avis

Grarup Allstars spiller i Pakhuset

Annonce
Odder Avis

Hør om kulturhistorie ved Norsminde Fjord

Annonce
Odder Avis

Forsinket premiere i Biffen

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Husk at have partibogen i orden: Socialdemokratisk ejet campingplads gik efter bestyrer fra egne rækker

Odder Avis

Tilbud fra biblioteket: Oplev mormors gebis og F16-fly

Odder Avis

Sognegård byder på fællessang

Odder Avis

Uden megen søvn kører Kim med i verdens største klassiske rally: - Nej, vi behøver ikke at tisse i en drikkedunk undervejs

Odder Avis

Sognekirken fejrer lys med gudstjeneste

Odder Avis

Potluck

Odder Avis

Fjordstien sendt på afveje: Du må gerne gå gennem skoven, selv om stien ikke er mærket

Odder Avis

Mænd i mindre doser

Odder Avis

Thomas har altid drømt om en Cavling: Når storebror læste Anders And, bad han om en avis

Odder Avis

Fik bøde for mørke belægninger på gulv: Nu har navnkundig restaurant vasket den sure smiley væk

Odder Avis

Her vil vi bygge og her vil vi bo: Katrine og Daniel vil lave grønt bofællesskab for børnefamilier

Annonce