Annonce
Odder Avis

Erhvervslivet i Odder Kommune har fået en langsigtet strategi

Målet for strategien er at skabe et erhvervsliv i balance i kommunen. PR-foto: Odder Kommune
En ny erhvervsstrategi skal sikre et stærkt og velfungerende erhvervsliv i Odder Kommune. Den er blevet til i et samarbejde mellem erhvervsfolk og kommune og sætter kursen frem til 2025.
Annonce

Odder: Byrådet i Odder Kommune har godkendt en ny erhvervsstrategi. Den har fået titlen "En vækstkommune i balance", og i strategien har Odder Kommune og erhvervslivet formuleret en fælles vision for erhvervsudviklingen frem mod 2025.

- Det lokale erhvervsliv bidrager på mange måder til, at Odder Kommune er et attraktivt sted at bo, arbejde og drive virksomhed. Derfor er det vigtigt, at vi har en klar retning for, hvordan vi nu og i de kommende år sammen med erhvervslivet kan skabe det bedst mulige grundlag for vækst og udvikling i kommunens virksomheder, siger borgmester Uffe Jensen (V) i en pressemeddelelse.

Erhvervsstrategien er blevet til i et tæt samarbejde med en lang række aktører, som har bidraget med indsigt og perspektiv. Det er sket gennem en spørgeskemaundersøgelse, en række interviews og en strategicamp med over 100 deltagere fra erhvervslivet og forskellige organisationer.

- Derfor står strategien på et solidt grundlag, der fremfor alt er etableret ved fælles indsats. Det er netop fællesskabet og samarbejdet i Odder Kommune, der er er vores særlige styrke, siger Uffe Jensen.

Annonce

Samarbejdet fortsætter

Udmøntningen kommer til at ske i tæt samarbejde mellem Odder Kommune og erhvervslivet - mere konkret i et samarbejde mellem Økonomi- og Erhvervsudvalget og UdviklingOdders bestyrelse.

Næste skridt er, at der skal etableres en konkret handlingsplan med mål og indsatser for hvert af de fire indsatsområder: Et arbejdsmarked i balance; Iværksætteri som vækstskaber; Gode rammevilkår som fundament for udvikling; Samarbejde mellem virksomheder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Lagkage og landsindsamling

Odder Avis

Åben havelåge i en giftfri have

Odder Avis

Sponsorturnering i ekstrem varme

Odder Avis

Gratis yoga under åben himmel

Annonce