Annonce
Odder Avis

Fælles forsyningsselskab fortsætter den gode udvikling

Det fælles vandselskab mellem Odder Spildevand A/S og Horsens Vand A/S kunne igen i 2018 høste gevinster af det fælles samarbejde. PR foto
Forventningen om, at man med Samn Forsyning kunne effektivisere hverdagen for Odder Spildevand A/S og Horsens Vand A/S og udnytte ressourcerne, bekræftes af seneste årsopgørelser for selskaberne.
Annonce

Horsens-Odder: Det fælles vandselskab mellem Odder Spildevand A/S og Horsens Vand A/S kunne igen i 2018 høste gevinster af det fælles samarbejde om afledning af spildevandet fra 35.000 kunder i Odder og Horsens, og levering af drikkevand til knap 16.000 kunder i Horsens.

- Forventningen om, at vi med Samn Forsyning kunne effektivisere hverdagen for begge selskaber og udnytte ressourcerne, bekræftes af seneste årsopgørelser for selskaberne, hvor driftsudgifterne i alle selskaberne ligger under budget, udtaler bestyrelsesformand i Samn Forsyning Niels Rosenberg i en pressemeddelelse.

Samme tilfredshed findes hos Andreas Boesen, næstformand i Samn Forsyning ApS og bestyrelsesformand i Horsens Vand A/S, der ser frem til at arbejde sammen om en ny fælles strategi. Strategiplanen er godkendt i Odder Byråd og er på vej til at blive behandlet i Horsens Byråd. Strategierne i de to selskaber var på nogle punkter ret forskellige.

Annonce

Ozon

Desværre var der i 2018 også stigende udgifter på områder, som selskaberne ikke direkte havde indflydelse på. Blandt andet har væksten på elpriser betydning for virksomheder med store tekniske anlæg. Horsens Vand Energi A/S producerer stadig el af det overskydende spildevandsslam, men ikke tilstrækkeligt til at dække udgifterne, fortæller Niels Rosenberg.

En ny persondatalov har også fyldt meget, og der er blevet brugt mange ressourcer på skærpede regler og ændret adfærd, så man også på det punkt kan sikre tryghed over for kunderne.

Samn Forsyning ApS har også stået i spidsen for en re-certificering på tre områder: Drikkevandssikkerhed, Arbejdsmiljø samt Miljø og Energi.

Klimasikring fylder også i dagligdagen mere og mere ved de løbende projekteringer af anlægsopgaver, og fælles for selskaberne er et tæt samarbejde med de respektive kommuner, hvor erfaringer deles og bruges for den videre udvikling og sikring af både Horsens og Odder mod de massive skybrud.

Niels Rosenberg og Andreas Boesen er enige om, at de er åbne for samarbejde med andre selskaber i fremtiden.

Annonce
Annonce
Odder Avis

Bedre velfærd

Annonce
Annonce
Odder Avis

We walk: Gå med over børnenes bro

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Etnisk kunst i Kunstværket

Odder Avis

Det siger partierne om budgetaftalen

Odder Avis

Børnenes budget vedtaget

Odder Avis

Flere borde til banko

Odder Avis

Motorcyklist stak af fra politiet

Annonce