Annonce
Odder Avis

Familiefirma rykket til nyt stort domicil

Alt er skinnende rent i det nye værksted, hvor der netop er blevet investeret i flere nye lifte. Foto: Carina Mayner
Hov Marine & Autocenter ApS CarPeople er vokset så hurtigt, at lokalerne på Åhavevej er blevet for små. Derfor er virksomheden nu rykket ind i det tidligere Odder Autodele på Ballevej.
Annonce

Odder: Efter knap tre år på Åhavevej er virksomheden Hov Marine & Autocenter ApS CarPeople netop flyttet ind i det tidligere Odder Autodele på Ballevej.

Flytningen skyldes ifølge den ene at ejerne, Palle B. Johansen, at det gik så godt med at få opgaver ind på autoværkstedet, at han og den anden ejer, sønnen Mads Johansen, sprang til, da lokalerne på Ballevej pludselig blev ledige.

Hov Marine & Autocenter ApS har eksisteret siden 2015, og efter at have ligget i Hou i et års tid, flyttede værkstedet året efter til Odder. I de første år fungerede stedet mest som et enmandsværksted, idet Mads Johansen selv reparerede alle biler og både. Det seneste års tid er Palle B. Johansens anden søn, mekaniker Mikkel Johansen, dog også kommet med i firmaet men som ansat. Hvad der rent teknisk skal gøres ved biler og både, overlader Palle B. Johansen suverænt til sønnerne - for som han siger:

- De er teknikerne, og det har jeg stor respekt for. Jeg er købmand og tager mig af kunderne. I øvrigt har jeg og drengene arbejdet sammen før, idet jeg var pedel, da de som små drenge gik på Randlev Skole. Det gik superfint.

Mikkel (tv.), Mads og Palle Johansen glæder sig til at arbede tæt sammen i det nye domicil på Ballevej. Foto: Catrrina Mayner
Annonce

Lager og bilsalg

Ud over et totalt nyrenoveret værksted på 600 kvadratmeter, omfatter lejemålet på Ballevej også flere kæmpe store haller, en enorm flot kundemodtagelse og flere kontorer. I alt 6000 kvadratmeter under tag.

Flere af de store haller er allerede reserveret af familiens Johansens andet firma, Odderlager.dk, hvor både private og virksomheder kan leje lagerplads. Det være sig alt lige fra gulvplads til store maskiner til en palle med møbler fra en flytning eller et dødsbo.

- Desuden vil vi kort efter vores indvielse fredag 30. august satse ret meget på salg af brugte biler. Og det vel at mærke af brugte biler af en så god kvalitet, at vi giver et års garanti på dem, siger Palle B. Johansen, der sammen med sønnen indledte et samarbejde med kæden CarPeople for et års tid siden. Det betyder blandt andet fælles markedsføring og indkøbsaftaler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Skiftedag: Friskole søger ny leder

Odder Avis

Separering i Gylling skal ses efter

Odder Avis

Teaterfornøjelser på vej

Annonce