Annonce
Odder Avis

Fart på: Rallyteam kørte point hjem til DM-kampen

Tre gange under Sydjysk Rally overhalede FN Rally (bagest) alias Frank Nielsen og Per Brodersen langsommere biler. Foto: Viggo Johansen
Ferietrafikken drillede Frank Nielsen, der kun lige nåede frem til start i tide. Men rallyteamet fra Odder kørte et godt løb.

Odder: Frank Nielsen og Per Brodersen var opsatte på at køre et godt og effektivt rally, da de  lørdag 26. juni deltog i 4. afdeling af DM i rally, Sydjysk Rally ved Korskro Motor Centrum, skriver teamet i en pressemeddelelse.

Rallyet bestod af 11 hastighedsprøver, hovedsageligt på asfaltveje. Dog skulle der køres 3 hastighedsprøver på Korskrobanen, som er en kombination af asfalt og ikke mindst grus, som er et af Frank Nielsens specialer. Jo mere grus, jo hurtigere kører han i forhold til sine konkurrenter i klassen.

Nielsen og Brodersen fik en noget hektisk start på Sydjysk Rally, som startede kl. 12 lørdag middag. På grund af sin ældste datters studenterkørsel kunne Frank Nielsen ikke være med til formiddagens notekørsel, som Per Brodersen lavede alene med en stand-in bag rattet.

Annonce

Lørdag formiddags ferietrafik drillede derefter Frank Nielsen, som først ankom til startområdet syv minutter før deres starttidspunkt.

En varm affære

Det skulle vise sig, at Frank Nielsen var varmet godt op i trafikken, ligesom solen skinnede hele dagen fra en nærmest skyfri himmel. Det blev dermed en rigtig varm affære iklædt både det reglementerede brandhæmmende undertøj, en varm køredragt, kørehandsker og styrthjelm, så det krævede sin mand og masser af væske at holde hovedet koldt.

Det så ud til at lykkedes, og allerede på den første hastighedsprøve kørte RN Rally hurtigst af alle i Dansk Superrally RC4 R2 Cuppen, og så var stilen lagt.

På de efterfølgende 10 hastighedsprøver holdt Frank Nielsen en høj tophastighed, og Per Brodersen holdt hovedet koldt i varmen. Frank Nielsen fik sine noter (beskeder, red.) om vejforløbet perfekt serveret af Per Brodersen, så de kunne holde farten igennem hele løbet. Kun de sidste 3 sving på den sidste hastighedsprøve blev en udfordring.

Her var bremserne blevet så varme, at der ikke var bremseeffekt tilbage, så Frank Nielsen måtte styre sig ud af opgaven, hvilket lykkedes så godt at sluttede på en flot 4. plads i RC4 – klassen, og på en 2. plads i R2 Cuppen, hvor de kunne forsvare deres generelle 2. plads i DM-sammenhæng blot få point efter sidste års danske rallytalent, Mikkel Njor og Karsten Isaksen i en spritny Opel Corsa RC4 -bil.

Annonce
Annonce
Odder Avis

Aakær Gods – det mest uvenlige gods i Danmark

Annonce
Annonce
Odder Avis

Overklasse, arbejderklasse og arbejdsløse er der nok af i Odder Sogn: Så bliver det ikke mere gennemsnitligt

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Slap dog lige en lille smule af: Humoristiske trafikskilte skal få bilister til at slippe speederen på de små sommerhusveje

Odder Avis

Hæder til markant erhvervsmand: Byens første el-konge fik borgerne til at se lyset og har fået vej i industrikvarter opkaldt efter sig

Odder Avis

Veteranfolket på tur med de ældre

Odder Avis

Kroens kælder kan rumme alt: Under krigen blev her skjult nedskudte krigsflyvere, nu ligger fine vine og venter på at blive smagt

Odder Avis

Tunøfærgen sejler ikke onsdag, men der er livline til de, der ikke kan undvære øen en dag

Odder Avis

Massakre på naturen: Hvad skete der lige med de vilde blomster, der gjorde mig glad på mine gåture?

Odder Avis

Bistrobeats byder på Kronborg på værftet

Sport

Herredouble skaffer den første danske badmintonsejr ved OL

Odder Avis

Familien Padkær hyrer Ghita Nørby og Mikkel Beha til at besøge deres have: - Vi vil gerne være med til at brede kulturen ud

Odder Avis

Frivillig - for hvem?

Odder Avis

Vi runder Rathlousdal – en gåtur til herregården med fortællinger

Odder Avis

Skuespiller flyttede hjemmefra, før han fyldte 17 år: Det er ikke fordi, jeg forbander min hjemby

Odder Avis

Bilist overså knallert i rundkørsel

Odder Avis

Av min arm: En brækket albue har været med til at give flere oplysninger om foto fra en sygehusindvielse i 1950'erne

Odder Avis

Forretningsmodeller gør dig skarpere

Odder Avis

Eigil er klar til at stå tidligt op mange gange under OL: Vil heppe foran fjernsynet, når sønnen spiller badminton

Brædstrup Avis

Tag på skattejagt i Horsens, Odder, Tunø og Juelsminde: Sommerpræmierog vind stor sommerpræmie

Odder Avis

Mød Snøvsen: Bison-baby blev afvist af sin mor - det giver fast arbejde til hel familie

Odder Avis

Lokalplanerne tager ikke henyn til de enorme mængder af overskudsjord, der opstår, når der bygges

Odder Avis

Der er behov for en klar og tydelig handicappolitik i Odder Kommune

Odder Avis

Naboer til det gamle badehotel: Nu skal kommunen altså opføre sig ordentligt i stedet for at hjælpe ejerne med at sælge dyrt

Annonce