Annonce
Odder Avis

Fjern den understøttende undervisning

Martin Mikkelsen, byrådsmedlem for Det Konservative Folkeparti. Privatfoto
Annonce

Læserbrev: I mandags startede omkring 2000 skolebørn på folkeskolerne i Odder Kommune. De kommer tilbage til lange skoledage og understøttende undervisning, som ikke fungerer efter hensigten.

Under corona-krisen har flere lærere erfaret, at en kortere skoledag og mindre hold har givet mere ro og tid til faglig fordybelse i klasserne.

Derfor foreslår Det Konservative Folkeparti, at vi afskaffer den understøttende undervisning og forkorter skoledagene tilsvarende.


Vi afskaffer den understøttende undervisning og forkorter skoledagene tilsvarende. Det vil frigive op til 3.800 lærerårsværk, som kan bruges til at styrke kvaliteten af folkeskolens kernefag.

Martin Mikkelsen (K)


Det vil frigive op til 3.800 lærerårsværk, som kan bruges til at styrke kvaliteten af folkeskolens kernefag i form af tolærerordning eller mindre holddannelser, hvor niveauet tilpasses den enkelte elev.

Venstre, SF og LA bakker op om forslaget. Med Socialdemokraternes opbakning kan et bredt flertal ændre retningen for folkeskolen. Jeg håber, at Socialdemokraterne besinder sig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

61 borgere blev vaccineret på Tunø

Odder Avis

Peter fandt viceværtvejen på FGU

Odder Avis

Gør noget: Gå en tur

Odder Avis

100 års fødselar

Annonce