Annonce
Odder Avis

Flotte podiepladser til Odders cykelryttere i Vejle

U13 med Patrick Thor Halle på podiet øverst t.v.

Odder: Odder Cykel Klub var søndag d. 24. april til Visit Vejle løbet og havde ryttere med fra U13 (børn under 13 år) til H60 (herre der fylder tres i år eller ældre). Det blev til flere podiepladser.

Flagene blafrede friskt i målområdet og varslede en dag med masser af vind og dermed sidevindsstykker velegnede til angreb på rundstrækningerne.

U13 skulle ud på fire runder af 7,5 km, som var en forholdsvis flad rute. Feltet holdt sig samlet på alle fire runder, og det endte med massespurt, hvor Patrick Thor Halle fra Odder kom ind på en flot 4. plads.

Annonce

U15 kørte fem runder på samme rute. Der blev lagt meget hurtigt ud på første runde, og rytterne blev delt op i mange små grupper. Den vindende rytter Andreas Stenstrup Madsen fra Kolding kunne de øvrige ryttere ikke hente, og han kørte alene i mål.

U15 Podiet. Odder rytterne er øverst t.h. Emil Piltoft Christensen, nederst t.v. Tobias Munk og nederst nr. 3 fra venstre Marcus Halle.

Emil Piltoft Christensen fra Odder kom med i en tre mandsgruppe, som jagtede Kolding-rytteren, og Emil endte med at køre en stærk 3. plads hjem og dermed dagens første podieplads til Odder. Marcus Halle fra Odder kom en på en flot 5. plads, og Tobias Munk, som kørte sit kun andet licensløb, kæmpede stærkt og kom ind som nr. 8.

Vind og stejle stigninger

Ungdomsrytterne og de voksne skulle ud på en 13 km lang rundstrækning, og den var alt andet en flad. Hver runde bød bl.a. på en 500 m lang bakke med en gennemsnitlig stigningsprocent på 8,1 %. Det kombineret med vinden betød, at alle klasser ret hurtigt blev delt i flere grupper.

U17 kørte seks runder af 13 km. Angus Halle endte i en af de midterste grupper og kom ind på en 17. plads.

U19 var ude på otte runder. Kevin Biehl fra Odder var stærkt kørende og fik en 3. plads og dermed Odders anden podieplads.

Hvis man sidder og tænker, hvor hurtigt kører de 17-18 årige drenge egentlig, så kørte Kevin de 104 km på den kuperede og vindblæste rute med ca. 39,7 km/t i gennemsnit og den hurtigste omgang med 40,5 km/t.

U 19 podiet. Det er fra venstre Andreas Krogh Jensen, Malte Hellerup, Alfred Grenaae, Kevin Biehl (Odder), Frederik Lykke.

I master A fik Kristian Koldtoft fra Odder en 17. plads. Han kørte også 104 km. I master C, som kørte seks omgange blev Kasper Bodenhoff fra Odder nr. 16.

I H60, som kørte fem omgange, var Per Christensen fra Odder helt suveræn. Han lagde hårdt ud og lå alene i front allerede efter første omgang, og det holdt hele vejen hjem. Klubkammeraten Lars Julin blev nr. 9. Dermed var Odders tredje podieplads hjemme – og den sidste var øverst på podiet. Stort tillykke til Per.

Annonce
Odder Avis

Hør koncert med børne- og ungdomskoret

Annonce
Odder Avis

Hård blæst ingen hindring for Odder-roere

Annonce
Odder Avis

Karrieren begyndte i 1945: Erfaren spillemand var på besøg

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Carsten vil lave grøn strøm til at putte i tanken: Store solcelleparker gør din el-regning billigere

Odder Avis

An Odder Band på plænen i Tivoli

Odder Avis

Hør klassiske perler i Ørting Kirke

Odder Avis

De frivillige skal fejres igen

Odder Avis

Kom til vildtparade på Odder Museum

Odder Avis

Soroptimisterne inviterer til genbrugs-modeshow

Odder Avis

Kom til regnbue-café på Centralhotellet

Odder Avis

Kuglen og Keglen holder bagagerumsmarked

Odder Avis

Ukrainske mødre og børn fik en pause fra krigen

Odder Avis

Efter fire mislykkede graviditeter: Nu lever Nicolai og Jannie af legetøj

Odder Avis

Den røde farve er den røde tråd i Tine Mynsters liv - også når livet gør ondt

Odder Avis

Eriks mor fik personligt brev en måned efter sin død: Kommunen burde skamme sig

Annonce