Annonce
Odder Avis

Flyvende Frank: FN Rally ligger til i toppen

Frank Nielsen og Per Brodersen i team FN Rally var flyvende i anden afdeling af Danmarksmesterskabet i rally. Foto: Viggo Johansen, rallypics.dk
FN Rally klarede sig godt ved anden afdeling af DM i rally. De har besluttet sig for at køre flere løb end først planlagt.

Odder: Frank Nielsen og Per Brodersen i den ældre, men hurtige Citroén C2R2 Max, er et godt sammentømret rallyteam. Det viste de også ved 2. afdeling af DM, Rally Stoholm Au2service vest for Viborg.

De sikrede sig en fjerdeplads i RC4-klassen efter godt 200 kilometers kørsel, hvoraf de godt 70 kilometer var hastighedsprøver med ca. 80 procent asfalt og 20 procent grus-og jordveje, skriver teamet i en pressemeddelelse.

Blandt de 14 deltagere var der to hurtige tyske mandskaber, som besatte henholdsvis anden og tredjepladsen efter sidste års danske rallytalent, Mikkel Njor.

Annonce

Da de tyske deltagere ikke kan få point til Danmarksmesterskabet, kunne Frank Nielsen og Per Brodersen sætte 18 point ind på kontoen for andenpladsen og yderligere 4 point for at blive nummer to på powerstagen, som er en udvalgt hastighedsprøve, hvor der klassevis gives ekstra point til de fem hurtigste mandskaber.

Når pointene tælles sammen efter de to første afdelinger, er Frank Nielsen og Per Brodersen godt tilfredshed med at ligge på en samlet andenplads i Danmarksmesterskabet i klasse RC4, hvor der i Rally Stoholm Au2service 2021 var tilmeldt 16 deltagere.

Det var i 2021 meningen, at Frank Nielsen og Per Brodersen blot ville deltage i udvalgte løb primært i Jylland. Men med den stabilitet, der i øjeblikket er i hele teamet, har de besluttet at de er med igen, når næste afdeling i kampen om Danmarksmesterskabet køres ved Kalundborg på grundlovsdag, lørdag 5. juni.

Annonce
Annonce
Odder Avis

Så står studenterne på spring

Annonce
Annonce
Odder Avis

Fem hurtige om kommuneplanen

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Ny sommerbutik i telt på Tunø

Odder Avis

Otte pletskud præmieret

Odder Avis

Sur smiley til restaurant i Odder

Annonce