Annonce
Odder Avis

FN Rally holder fast i andenplads

Frank Nielsen på Suzuki Rally Sorøs eneste stykke grusvej. Foto: elkjærfoto.dk – Lars Elkjær Lorentzen
Med en andenplads i deres klasse forsvarede Frank Nielsen og Per Brodersen deres placering. Næste løb køres i september.
Annonce

Sorø/Odder: Lørdag 31. august summede området omkring Sorø af lyden af rallybiler. Det var 4. afdeling om Danmarksmesterskabet i rally, som blev afviklet i det varme sommervejr.

For FN Rally alias Frank Nielsen og Per Brodersen var det med stor spænding, at de satte sig i rallybilen for at forsvare deres aktuelle 2.-plads i kampen om Danmarksmesterskabet i klasse 4, som er den mest konkurrenceprægede klasse i dansk rally. Det skriver teamet i en pressemeddelelse.

Danmarksmesterskabet køres over i alt seks afdelinger fordelt over sæsonen fra april til oktober. Alle afdelinger tæller til det samlede mesterskab.

Det var en varm dag i Sorø og omegn, hvilket gjorde det til en ekstrem varm fornøjelse at sidde i rallybilerne. Varmen til trods holdt Frank Nielsen og Per Brodersen hovederne kolde og kørte et perfekt rally, hvor det med en 2.-plads i klassen lykkedes at forsvare 2.-pladsen i kampen om Danmarksmesterskabet i klasse 4 i en Citroën C2R2 Max.

Annonce

Bedst blandt R2-bilerne

Udover at forsvare 2.-pladsen, rykkede de nærmere 1.-pladsen, da der nu blot er få point op til nærmeste mesterskabskonkurrent, som måtte udgå af Suzuki Rally Sorø med mekaniske problemer.

Foruden at deltage i Danmarksmesterskabet i klasse 4, deltager Frank Nielsen og Per Brodersen R2 Super Rally Cuppen, som er et mesterskab for de tunede R2 biler, som kører efter det internationale R2 reglement. Her kørte de en 1.-plads hjem i Sorø og beholder dermed også i dette mesterskab deres foreløbige 2.-plads.

Derudover deltager de selvfølgelig i kampen om Dansk Super Rally, som er et mesterskab på tværs af alle rallyklasser uanset motorstørrelse og drivlinje (2- eller 4-hjulstræk). Her anvendes et sindrigt pointsystem, nærmest som i golf, så alle kan konkurrere imod hinanden. Frank Nielsens og Per Brodersens placering i Suzuki Rally Sorø bevirker, at de i dette mesterskab rykker fra en samlet 9.-plads til en 8.-plads i Dansk Super Rally. Med to løb tilbage i mesterskabsserien, bliver det dog vanskeligt at matche sidste års 4.-plads.

Næste afdeling om Danmarksmesterskabet i rally køres i Roskilde 21. september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Lagkage og landsindsamling

Odder Avis

Åben havelåge i en giftfri have

Odder Avis

Sponsorturnering i ekstrem varme

Odder Avis

Gratis yoga under åben himmel

Annonce