Annonce
Odder Avis

Fra byens butikker til Kvickly: Mange tak for støtten

Mandag var der igen en del mennesker på gågaden, og Kvickly står bag en annoncekampagne, der skal få endnu flere kunder i specialbutikkerne. Foto: Hans Jørgensen
Medlemmer af Køb Odder har fået gratis reklame, som betales af byens største varehus. Det er vigtigt med liv i hele byen, siger direktør Arne Sørensen.

Odder: - Vi kan ikke gøre andet end at sige tak. Det er stærkt, at de vil støtte op om byen, for det er jo ikke noget, de er forpligtede til.

Ordene kommer fra Køb Odders formand Lars Juel, som avisen fangede mandag formiddag mellem nogle ekspeditioner.

Kommentaren faldt som en reaktion på, at Kvickly har givet 100.000 kroner, så medlemmer af handelsstandsforeningen i løbet af de kommende uger kan annoncere i Odder Avis. Det betyder en side i avisen til alle de butikker, der har været tvangslukket.


Kunderne har kun haft os at handle hos.

Arne Sørensen, Kvickly-direktør


På landsplan har Kvickly i januar og februar solgt flere ikke-dagligvarer end normalt, fordi mange andre forretninger har været tvunget til at lukke. Og derfor har kæden besluttet at bruge penge på at hjælpe de trængte specialbutikker.

- Det er varer som tøj, gryder, porcelæn, sengetøj og håndklæder, vi har solgt. Vi har ikke gjort noget for at sælge mere, men kunderne har kun haft os at handle hos. På sigt kan vi ikke klare os uden de andre specialbutikker i byen, og nu kan vi hjælpe dem med markedsføring, siger Kvicklys direktør Arne Sørensen.

Annonce

Signalerer sammenhold

Kvickly har rettet til tilbud mod medlemmer af Køb Odder, og det bekommer handelsstandsforeningen.

- Det signalerer også sammenhold, og det er et incitament til at være med i det fællesskab. De fleste butikker er med, men der er også nogle, der har valgt at stå udenfor, og det er vi kede af, siger Køb Odders formand Lars Juel.

- Og jeg vil næsten håbe, at dem der ikke er med i handelsstandsforeningen, melder sig ind. Det, man får ud af det, er sammenhold, tilføjer Arne Sørensen.

Tilbuddet om markedsføring til butikkerne bliver udstrakt til restauranter og sandwichbarer, når de får lov at åbne igen.

Annonce
Annonce
Odder Avis

To veje bliver spærret

Annonce
Annonce
Odder Avis

Rallyteam fik god start ved DM

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Ildsjæl nomineret til stor pris

Odder Avis

We Walk går i Vejlskoven

Odder Avis

Øv igen: Sondrup Marked aflyser

Odder Avis

Motorsport: FN Rally kører videre

Odder Avis

Hvorfor ikke otte spor?

Annonce