Annonce
Odder Avis

Frimenighed er vokset ud af Pakhuset: Flytter ind i tidligere pizza-restaurant

Odder Frimenighed får mulighed for at lave et meget stort samlingslokale til blandt andet gudstjenester i Holsteinsgade. Først skal der dog lige ryddes op og renoveres. Foto: Odder Frimenighed
Odder Frimenighed samler alle sine aktiviteter i Holsteinsgade

Odder: Endnu mangler den absolut sidste underskrift, men om alt går vel, overtager Odder Frimenighed 1. juli de lokaler, som senest husede Pizza Servizio i Holsteinsgade 11.

Menigheden har købt de ca. 500 kvadratmeter restaurant, som i fordums tid husede et Aldi Supermarked, men som siden er blevet delt op med forskellige skillevægge, så det lige nu fremstår meget mindre.


Annonce

Vi vokser hvert år med 8-10 medlemmer, og efterhånden er det svært for os at holde vores gudstjenester i Pakhuset. Specielt når vi har konfirmationer, det er jul og så videre. Derfor flytter vi alle vores aktiviteter til Holsteinsgade.

Hans Christian Hansen


De vægge skal brydes ned, for Odder Frimenighed har brug for et meget stort lokale, som kan anvendes til gudstjenester for menigheden, som består af ca. 250 medlemmer, hvoraf ca. 100 er børn.

- Vi vokser hvert år med 8-10 medlemmer, og efterhånden er det svært for os at holde vores gudstjenester i Pakhuset. Specielt når vi har konfirmationer, det er jul og så videre. Derfor flytter vi alle vores aktiviteter til Holsteinsgade, fortæller næstformand i menighedsrådet Hans Christian Hansen og suppleres af Jonathan Bräuner Delfs.

Han er menigt medlem af Odder Frimenighed, men er kommet med i den styregruppe, som står for købet af Holsteinsgade 11 samt for salget af ejendommen Randlevvej nummer 5.

Sælger Randlevvej

For købet af de mange kvadratmeter i Holsteinsgade gør det også muligt for menigheden at sælge den store ejendom på Randlevvej, som menigheden har ejet i en årrække, og hvor der i dag afvikles blandt andet børne- og ungeklubber. Den største del af bygningen rummer imidlertid lejemål, og derfor er huset sat til salg som en investeringsejendom.

Sådan vil menigheden indrette den tidligere pizza-restaurant. Tegning: Odder Frimenighed

- Med salget samler vi alle vores aktiviteter i Holsteinsgade, så der forestår et større arbejde med først nedbrydning af vægge og siden opbygning af nye. Det glæder vi os meget til, siger Jonathan Bräuner Delfs, der regner med, at ombygningen så småt vil gå i gang, så snart menigheden har fået nøglen. Den endelige indflytning vil formentlig først ske ved årsskiftet.

Annonce

Søger ny præst

Odder Frimenighed skal også på jagt efter en ny præst, idet Leif Johansson har opsagt sin stilling som præst ansat på halv tid. Menigheden har i i forvejen præst Elisa Morberg Wejse ansat på fuld tid.

Annonce
Annonce
Odder Avis

Haveblogger åbner sin have: Bliv klogere på skærehaver og se nærmere på planteeksperimentarium

Annonce
Annonce
Odder Avis

Nu har du chancen for at få fingrene i vinyler i både normal-, maxi- og singlestørrelse

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Børn skal tage bussen i børnehave: Stor tilflytning skaber akut pladsmangel, så nu må lukket børnehave tages i brug igen

Odder Avis

Gåtur og sommerbuffet

Odder Avis

Bryan Rice åbner sæsonen i Højgaard Park

Odder Avis

Din stemme tæller - hvem er "Byens bedste": Avisen står bag nye priser, der styrker det lokale sammenhold

Odder Avis

Aakær Gods – det mest uvenlige gods i Danmark

Odder Avis

Dansk-thailandsk ægtepar åbner takeaway-restaurant: Vi vil lære Odders borgere at spise på thailandsk

Odder Avis

Socialdemokratiet går til valg på fælles velfærd, også selvom det kan koste en skattestigning

Odder Avis

Bagagerumsmarked ved Kuglen og Keglen

Odder Avis

Ord og billeder bliver til et på Centralhotellet

Odder Avis

Gyllingnæs - En sensommer-travetur

Odder Avis

Overklasse, arbejderklasse og arbejdsløse er der nok af i Odder Sogn: Så bliver det ikke mere gennemsnitligt

Odder Avis

Slap dog lige en lille smule af: Humoristiske trafikskilte skal få bilister til at slippe speederen på de små sommerhusveje

Odder Avis

Hæder til markant erhvervsmand: Byens første el-konge fik borgerne til at se lyset og har fået vej i industrikvarter opkaldt efter sig

Odder Avis

Kroens kælder kan rumme alt: Under krigen blev her skjult nedskudte krigsflyvere, nu ligger fine vine og venter på at blive smagt

Odder Avis

Veteranfolket på tur med de ældre

Odder Avis

Massakre på naturen: Hvad skete der lige med de vilde blomster, der gjorde mig glad på mine gåture?

Odder Avis

Tunøfærgen sejler ikke onsdag, men der er livline til de, der ikke kan undvære øen en dag

Odder Avis

Familien Padkær hyrer Ghita Nørby og Mikkel Beha til at besøge deres have: - Vi vil gerne være med til at brede kulturen ud

Sport

Herredouble skaffer den første danske badmintonsejr ved OL

Odder Avis

Bistrobeats byder på Kronborg på værftet

Odder Avis

Skuespiller flyttede hjemmefra, før han fyldte 17 år: Det er ikke fordi, jeg forbander min hjemby

Annonce