Annonce
Odder Avis

Fru Møllers webshop er en nebengeshäft: Vi sælger også oplevelser

Bodil Møller i færd med at pakke dagens forsendelser af varer bestilt i webshoppen. Foto: Fru Møllers Mølleri
Bodil Møller udbygger på 13. år virksomheden Fru Møllers Mølleri, så der i dag er både gårdbutik, restaurant, slagteri og ismejeri på slægtsgården. Kun få ved, at hun i otte år også har haft en lille webshop.
Annonce

Bjerager: Selv om det er onsdag, og de bestilte varer altid pakkes og sendes den ugedag, er de ikke ved at falde over hinanden i gårdbutikken på Bjeragerhougård. For antallet af bestillinger via webshoppen kan nærmest tælles på en hånd. Men det bliver anderledes i 2021.

Det fortæller indehaveren Bodil Møller, der endnu ikke har taget stilling til, hvor meget hun vil satse på at sælge varer online. Kun at hun nok ”bør” gøre mere ude af onlinesalg.


Jeg er sådan set ikke i tvivl om, at der findes et større online-marked. Tag nu bare de mange sommerhusgæster, som besøger os i sommermånederne og rejser hjem. De ved næppe, at vi også sælger produkter over nettet.

Bodil Møller, indehaver af fru Møllers Mølleri


- Jeg er sådan set ikke i tvivl om, at der findes et marked. Tag nu bare de mange sommerhusgæster, som besøger os i sommermånederne og så rejser hjem. De ved næppe, at vi også sælger produkter over nettet. Men gjorde de, er jeg sikker på, at mange ville bestille varer, når de er kommet hjem, siger indehaveren, der foreløbig kun sender mel, sylterier og andre tørvarer med postbilen.

Annonce

Også ferskvarer

Bodil Møller indrømmer, at hun har det dobbelt med det at sælge varer online.

På den ene side har hun ingen problemer med selv at bestille en kjole i en onlinebutik - på den anden side mener hun, at man på Bjeragerhougård ikke kun sælger diverse fødevarer. Her sælger man også oplevelser, og hun vil nødig undvære de mange kunder på gården. Kunder, som går fra den ene butik til den næste, og som måske slutter af i restauranten - og i øvrigt får sig en oplevelse ved at gå rundt og kigge på gårdens dyr.

Lokale webshops

Hver gang, du handler lokalt, er du med til at holde liv i en forretning. Men corona-krisen har fået mange kunder til at lægge deres forbrugsvaner om og købe varer i webshops.

Alligevel er det muligt at lade sine penge blive i Odder-området, selv om man handler online. På den måde er man med til at sikre butikkernes overlevelse og arbejdspladser i lokalområdet.

Odder Avis ser for tiden på nogle af de mange web-butikker, der holder til i området.

Nogle sælger kun på nettet, mens andre kombinerer en fysisk butik med en netbutik. Hos nogle af de landsdækkende kæder kan man bestille på nettet og hente i butikken i Odder, som dermed får andel i omsætningen.

- En helt anden ting er, at en webshop faktisk kan give meget uventet arbejde i en virksomhed som vores. Tænk blot på, hvis en erhvervskunde pludselig kommer med en stor ordre på for eksempel mel. Så skal vi arbejde i døgndrift for at få melet malet. Vi ligger jo aldrig inde med alt for store lagre, siger hun.

Lige i øjeblikket sælges der en del gaveæster via webshoppen. Foto: Fru Møllers Mølleri

Men som altid bliver der tænkt nyt på Bjeragerhougård, og Bodil Møller har besluttet sig for, at hun i 2021 vil satse mere på online-salg. Måske bliver det ved, at hun ansætter en medarbejder, der ved en masse om online-salg, og som kan hjælpe hende i gang.

Oplevelser får man også på gården i Bjerager. Her ses verdens nok mest enkle persontæller:  Tag en pind, når du går ind i butikken og sæt den tilbage, nårt du kommer ud. Er der ingen pinde, så stil dig i kø, for så er der allerede  otte personer i gårdbutikken. Foto: Fru Møllers Mølleri

- Jeg fornemmer i hvert fald, at der er et marked, og når vi genlancerer vores webshop, bliver det også med salg af ferskvarer. Det har mange nemlig efterspurgt, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

61 borgere blev vaccineret på Tunø

Odder Avis

Peter fandt viceværtvejen på FGU

Odder Avis

100 års fødselar

Odder Avis

Testbil bliver i Odder

Odder Avis

Øv: Økohave er også lukket

Annonce