Annonce
Odder Avis

Fysioterapeut vil frem i lyset

Line Krogstrup Tikjøb foran den nye klinik, som får indgang fra bagsiden af bygningen. Foto: Søren E. Alwan
Efter godt otte år i gågaden har Line Krogstrup Tikjøb flyttet sin klinik til Rådhusgade. Drømmen er at udvikle et mindre sundhedshus.
Annonce

Odder: Vi har været glade for at bo i gågaden, men lokalerne var mørke og små. Her får vi både plads og lys ind lige fra morgenstunden. Se bare, nu kommer solen.

Ordene kommer fra Line Krogstrup Tikjøb, der brugte weekenden på at lægge sidste hånd på indretningen af sin nye klinik på hjørnet af Parkvej og Rådhusgade. Spritnye lokaler, der ligger i stueetagen på den nybyggede ejendom i Odders nok mest befærdede vejkryds. Men bare rolig - der er masser af p-pladser.

Da avisen mødte hende ved det nye domicil i sidste uge, foregik det meget tidligt, for som altid havde den ihærdige fysioterapeut og indehaver af klinikken Sund Fysik mange gøremål. De sidste aftaler med håndværkerne skulle afsluttes, lokalerne skulle indrettes, og så skulle datteren lørdag lige til gymnastikopvisning før åbningen mandag.

- Sådan er det, men jeg kan godt lide at have travlt. Specielt når det handler om at udvikle min klinik i disse fantastiske rammer, sagde den ihærdige fysioterapeut, der drømmer om at lave et mini-sundhedshus i Sund Fysik.

Plads til flere lejere

Selv om Line Krogstrup Tikjøb har lejet 400 kvadratmeter af stueetagen i den nye bygning på Rådhusgade/Parkvej, er der stadig masser af erhvervslejemål tilbage.

Det oplyser Torben Hein, medejer af HFE Ejendomme, som har bygget den bemærkelsesværdige ejendom.

- Vi har stadig ledige erhvervslejemål i stuetagen, og som med Sund Fysik, indretter vi dem gerne efter lejernes ønske. De skal bare sige til, oplyser ejeren.

Alt i alt er der ifølge Torben Hein 700 kvadratmeter erhvervslejemål tilbage i stueetagen. De kan, alt efter behovet, indrettes til et, to eller tre lejemål.

Drømmen er på mange måder allerede blevet til virkelighed, siden Line Krogstrup Tikjøb åbnede Odder Fysioterapi for godt otte år siden. Dengang var hun alene i klinikken, men siden er otte andre behandlere kommet til på lejebasis. Blandt andet to andre fysioterapeuter, hvoraf den ene også er kostvejleder, samt to zoneterapeuter. Da Sund Fysik har otte ugentlige tilbud om holdtræning, måtte Line Krogstrup Tikjøb for tre år siden leje sig ind i et gammelt snedkerværksted bag Lund Møbler, fordi pladsen var for trang.

Det er den absolut ikke i de nye lokaler, der tilsammen er på ca. 400 kvadratmeter og som, ud over et stort træningslokale, også rummer seks behandlingsrum, toilet- og badefaciliteter samt et personalekøkken.

- Klinikken er min, og alle andre lejer sig ind. Men jeg nyder i den grad at have kolleger, og flere må gerne komme til. Blandt andet drømmer jeg om at få en kiropraktor med i teamet, siger Line Krogstrup Tikjøb, der som den eneste i landet har specialiseret sig i AFS, som bl.a. er et studie i kroppens biomekanik og funktionelle anatomi. Eller som Line Krogstrup Tikjøb forklarer: Takket være den teknik tager jeg på en holistisk måde udgangspunkt i hele kroppen og bevæger mig indad mod skavanken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Energikoncern delte penge ud

Odder Avis

Skiftedag: Friskole søger ny leder

Annonce