Annonce
Odder Avis

Gymnastik og svømning i skøn forening: Samarbejder om foreningsliv i en coronatid

En challenge skal udfylde ventetiden for gymnaster, svømmere og alle andre, der dyrker den indendørs idræt, der fortsat er sat på pause af corona. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Alle medlemmer af en af kommunens foreninger kan deltage i konkurrencen, der skal udfylde ventetiden til man igen kan dyrke indendørs sport.

Odder: Odder Svømmeklub og Gymnastik Odder har stukket hovederne sammen. Formålet er at skabe sammenhold og glæde på tværs af alle idrætsforeninger i Odder Kommune.

Det udendørs foreningsliv står overfor en snarlig genåbning. Men det indendørs foreningsliv må vente lidt endnu. Afsavnet til holdkammerater og venner bliver større. Men et samarbejde mellem gymnastik og svømning, skal afhjælpe det problem.

Løsningen er en gå og løbeudfordring til alle i Odder og omegn. For at deltage skal man være medlem af facebookgruppen "Sammen mod lysere tider".

Sådan bliver du en del af udfordringen

1 - Send en mail til kontakt@oddersvoem.dk og fortæl, I gerne vil være med

2 – Bliv medlem i Facebook-GRUPPEN (se link over), og tilknyt derefter jeres evt. FB-side til at være med i gruppen, så jeres forening fremgår derinde.

3 - Del GRUPPEN på jeres Facebook og Instagram og send den til jeres medlemmer - opfordr dem til at være med

Derefter er det bare med at komme ud at gå eller løbe. Jo mere man går og løber jo større er chancen for at vinde præmien, som bliver uddelt når konkurrencen slutter.

Konkurrencen slutter den dag indendørs foreningsliv igen må starte op. Har man spørgsmål til udfordringen er man velkommen til at kontakte Lise Buttle fra Gymnastik Odder og Gina Madsen fra Odder Svømmeklub.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder Avis

To veje bliver spærret

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Rallyteam fik god start ved DM

Odder Avis

Ildsjæl nomineret til stor pris

Odder Avis

Stort cykelløb er aflyst

Odder Avis

Motorsport: FN Rally kører videre

Odder Avis

Øv igen: Sondrup Marked aflyser

Annonce