Annonce
Odder Avis

Har du et vildt projekt så søg penge hos kommunen

Grundejerforeninger, lokalråd eller andre, der gerne vil være vilde med vilje, kan søge midler fra kommunens biodiversitetspulje. Arkivfoto

Odder: Odder Kommune deltager i konkurrencen DKVild, der skal kåre Danmarks vildeste kommune. I den forbindelse har Odder Kommune oprettet en pulje, som grundejerforeninger og lokalråd kan søge midler fra til hjælp med projekter, der fokuserer på biodiversitet.

Det handler altså om at være vild med vilje.

For at komme i betragtning til puljen, skal projektet være inddragende og langsigtet. Det betyder, at jo flere I kan samles om og inddrage i projektet, jo bedre. Derudover er det vigtigt, at I har gjort jer tanker om økonomien – det vil sige både omkostninger til etablering, den efterfølgende vedligehold og skiltning.

Annonce

Biodiversiteten skal være i fokus, men projekterne kan have mange former.

Det kan være omlægning af et fællesareal eller et arrangement.

Det er et krav at det skal være gennemført indenfor et år, og at der efterfølgende bliver rapporteret til forvaltningen.

Lyder det som noget for jeres grundejerforening, lokalråd eller lignende? Så send en beskrivelse af projektet, et budget og tanker om den efterfølgende vedligeholdelse til tanja.asp@odder.dk.

Annonce
Annonce
Odder Avis

Så står studenterne på spring

Annonce
Annonce
Odder Avis

Fem hurtige om kommuneplanen

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Ny sommerbutik i telt på Tunø

Odder Avis

Otte pletskud præmieret

Odder Avis

Sur smiley til restaurant i Odder

Annonce