Annonce
Odder Avis

Hjælp de frivillige til 100.000 kroner

Hver region i Danmark kan stemme sig på et fællesskab, der kan vinde 100.000 kroner. Der er tilmeldingsfrist frem til 18. september.
Annonce

Hver dag engagerer frivillige sig i et væld af forskelligartede fællesskaber over hele landet. Syv TV 2 Regioner, Tuborgfondet, Lokale og Anlægsfonden og Made By Us er for tredje gang gået sammen om at hylde Danmarks Fantastiske Fællesskaber og sætter en pris på 100.000 kr. på højkant i hver region.

- Med Fantastiske Fællesskaber ønsker vi at synliggøre den store mangfoldighed af fællesskaber, der findes, og anerkende de mennesker, der gør en ekstra indsats for at bringe folk sammen, for at gøre noget sammen med andre, for andre og for deres lokalsamfund. Der ligger en enorm mængde frivillige kræfter bag alle de forskelligartede fællesskaber, som pryder danmarkskortet. På hver deres måde er de med til at gøre en forskel for andre og deres lokalsamfund. Og det engagement er vigtigt at anerkende og sætte lys på. Både som opmuntring til fællesskaberne om at blive ved, men også for at inspirere endnu flere til at deltage og være med, siger sekretariatschef i Tuborgfondet, Peter Giacomello i en pressemeddelelse.

Annonce

Lokal jury

Fra mandag 26. august og til og med onsdag 18. september kan alle tilmelde deres fællesskab, hvorefter lokale juryer vil nominere fem fællesskaber i hver TV 2 Region. I sidste ende afgør borgerne ved afstemning, hvilket fællesskab i hver TV 2 Region, der får titlen som årets Fantastiske Fællesskab og modtager prisen på 100.000 kr. til at udvikle netop deres fællesskab.

Sidste år blev der samlet afgivet 33.699 stemmer på landsplan.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

TrygFonden sikrer selvhjælpsgrupper

Odder Avis

Energikoncern delte penge ud

Annonce