Annonce
Odder Avis

Horsens-firma overtager opgaven: Lokale blomsterhandlere melder sig ud af Interflora

Regitze Høeg Henriksen i butikken i Horsens, hvor der også fremstilles eksklusive buketter på bestilling. Senest er hun også blevet kongelig hofleverandør, idet hun lavede buketten til kronprinsesse Marys, da denne i slutningen af september deltog i indvielsen af VIA University College i Horsens. Foto: Marie Amme/Tromborg Blomster
Regitze Høegh Henriksen, der overtog Tromborg Blomster sidste år, glæder sig til igen at betjene kunder i Odder, hvor hun selv er vokset op.

Odder: Selv om byens to blomsterbutikker Violen og Idé Blomster har opsagt samarbejdet med Interflora, skal man lede længe efter en god undskyldning for ikke at sende svigermor blomster. Fremover leveres Interflora-blomsterne blot af Tromborg Blomster, der holder til på Sundvej i Horsens samt i et blomsterværksted i Over Randlev. Og de to eksisterende butikker leverer stadig blomster og andre gaver ved folks dør.

For mig er det lidt som at komme hjem, eftersom jeg er vokset op i Odder og i dag bor i Over Randlev. Jeg håber da også, at vi fortsat kan have et godt kollegialt samarbejde med både Violen og Idéer & Blomster.

Regitze Høegh Henriksen

Bag den nye leverandør af Interflora-bestillinger står Regitze Høegh Henriksen, der overtog Tromborg Blomster i Horsens efter sin mor i januar 2020, og som løbende også udvider med flere blomsterautomater.

- For mig er det lidt som at komme hjem, eftersom jeg er vokset op i Odder og i dag bor i Over Randlev. Jeg håber da også, at vi fortsat kan have et godt kollegialt samarbejde med både  Violen og Idé Blomster. Også selv om vi nu har budt ind på deres tidligere opgaver, siger Regitze Høegh Henriksen, som til gengæld ikke har planer om at åbne butik i Odder.

Annonce

Faktisk sælger hun ikke engang blomster ved døren i det Randlev-værksted, hun åbnede i privaten i oktober sidste år. Det blev alene indrettet for at give mere plads til et par af de 11 medarbejder, hun har på lønningslisten.

- Jeg vil ikke forholde mig til, hvorfor mine to Odder-kolleger opsiger aftalen med Interflora. Det er deres valg. Men opgaven er god for os, fordi vi i forvejen servicerer via Interflora i Horsens Kommune, og fordi vi er en stor butik med mange ansatte. Vi køber allerede ind til de buketter, som findes på Interfloras hjemmeside. Nu skal vi blot til at lave flere, siger Regitze Høegh Henriksen, der ud over butikken i Horsens også har blomsterautomater otte forskellige steder. Blandt andet i Hou.

Blev for dyrt

Avisen har talt med Susanne Hvolby og Per Kaspersen, indehavere af henholdsvis Idéer & Blomster og Violen i Odder. De siger begge, at deres samarbejde med Interflora blev for dyrt i forhold til, hvad de får ud af det.

- Jeg dropper samarbejdet, fordi indtjeningen ved at være medlem ikke stemmer overens med det arbejde, det giver. Før i tiden var Interflora ejet af blomsterhandlerne, men i dag er ejeren en kapitalkæde, som forståeligt nok skal skaffe en vis indtjening til ejerne. Det mærker vi. Desuden kan det være en stor udfordring at skaffe personale nok op til højtiderne, hvor mange jo benytter sig af Interflora, siger Per Kaspersen, der ikke vil sætte procenter på, hvor meget floristerne slipper til Interflora, hver gang de skal ekspedere en buket.

- Jeg kan kun sige, at det er blevet for dyrt for os. Desuden kan man jo stadig bestille buketter og andre gaveartikler til levering hos os. Nu foregår det blot via vores egen hjemmeside, siger han og bakkes op af Susanne Hvolby, der først stopper samarbejdet med Interflora 1. december.

- Og ligesom Violen vil vi stadig levere blomster efter bestilling på vores hjemmeside, via telefonen, eller hvis folk kommer ind i vores butik, siger hun.

Annonce
Annonce
Odder Avis

Venstre om Kattegatforbindelsen: Vejføringer skal ske så skånsomt som muligt overfor borgerne og naturen

Annonce
Annonce
Odder Avis

Lav regnbue-nøgleringe i efterårsferien

Annonce
Forsiden netop nu
Byens Bedste i Odder

Se videoen: Vindere i lange baner ved byens bedste fest i Odder

Odder Avis

Kom med en tur i mindelunden med Mit gamle Odder: Samtalecafé

Odder Avis

Musikdokumentar om Billie Holiday åbner filmklubben Dok Bif i Biffen

Odder Avis

At sejle er at leve: Vandglade vandmænd fik Odder Avis' initiativpris

Odder Avis

Vi skal have Danmarks højeste valgprocent til kommunalvalget

Odder Avis

Genlæs livebloggen: Sådan gik det, da Byens Bedste i Odder blev kåret

Odder Avis

Gymnasieelev og byrådskandidat: Kulturlivet for unge skal skabes og formes af unge

Odder Avis

Formand for pårørenderåd efter budgetaftale: De tre partier vægter den grønne omstilling højere end vores sårbare borgere

Odder Avis

Tyve blev spærret inde med deres bytte: Måtte banke efter hjælp, fordi deres bil sank ned i sandet

Odder Avis

Lær at tegne bygninger med Lene Rosenberg

Odder Avis

Et godt fællesskab og lidt sjov er vejen til at blive en god musiker

Odder Avis

Jens er imponeret: Gør-det-selv-folket bliver ved med at renovere

Odder Avis

Efter etablering af genbrugsbutik: Det er meget uheldigt, at en mastodont som RenoSyd kan risikere at udkonkurrere Retroen

Odder Avis

En praktikant med hang til musik og journalistik

Odder Avis

Odder Svømmeklub atter at finde i mesterskabssammenhæng

Odder Avis

P-pladserne er optaget af biler med børnesæder: Seniorer vil kunne parkere ved deres mødested

Odder Avis

Kom til lyttesession med Mike Andersen

Odder Avis

Italiensk restaurant klar til besøg af flere mesterkokke

Odder Avis

Kom til koncert og foredrag om Bob Dylan

Odder Avis

Kom til foredrag om Peter Ludvig Panum

Odder Avis

Kokke er en mangelvare: Hotel og spisested siger nej til kunder og skærer i åbningstiden

Annonce