Annonce
Odder Avis

Hou Bådlaug har fået hjælp fra DGI og DIF til indkøb af nye FEVA-joller

Med økonomisk støtte fra flere sider - bl.a. DGI og DIFs foreningspulje - er det nu lykkes Hou Bådelaugs jolleafdeling at erhverve to FEVA-joller, så klubben unge kan fortsætte deres sejleudvikling i større både. Privatfoto

Hou: En FEVA-jolle er en lidt større juniorjolle med både storsejl, fok og gennakker med plads til to sejlere. Sådan to jolle har længe stået på Hou Bådlaugs jolleafdelings ønskeliste, og nu er ønsket blevet opfyldt. DGI og DIF har nemlig via foreningenspuljen doneret 40.000 kroner til lauget, og sammen med støtte fra Nordea, Jyske Bank, Lions og Kvicklys Jubilæumsfond samt Houhallens Venner samt noget af overskuddet fra årets kapsejladser er det lykkes at få råd til to nye joller.

Med indkøbet af de to joller kan foreningen nu tilbyde mere udfordrende jolle-sejlads for de børn, der har sejlet jolle nogle år eller simpelthen er vokset fra optimist- og tera-jollerne, og dermed håber foreningens formand, Birgit Liv Hansen, også at man bedre kan fastholde de unge i klubben.

Hou Bådelaug´s jolleafdeling er i vækst og har haft held til at rekruttere elever fra HMI´s sejler-linje som hjælpetrænere. Det betyder, at klubben kan have flere følgebåde på vandet og tilbyde mere differentieret træning.

Differentieret træning

Hou Bådelaugs jolleafdeling er i vækst og har haft held til at rekruttere elever fra HMIs sejler-linje som hjælpetrænere. Det betyder, at klubben kan have flere følgebåde på vandet og tilbyde mere differentieret træning.

- HMI-eleverne er selv dygtige sejlere og møder op med en utrolig energi og sejlerglæde, som man ikke kan undgå at blive smittet af”. Forældrene bakker talstærkt op om aktiviteterne og står på skift for at lave mad til sejlere og hjælpere hver mandag efter sejladserne, fortæller Birgit Liv Hansen i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Odder Avis

Fem hurtige om kommuneplanen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Ny sommerbutik i telt på Tunø

Odder Avis

Otte pletskud præmieret

Odder Avis

Sur smiley til restaurant i Odder

Odder Avis

Ulykke i Odder skaber lange køer

Annonce