Annonce
Odder Avis

Kære læser: Hvad skal vi undersøge?

Spørg avisen giver læserne mulighed for at præge, hvad avisen skal skrive om.
Du kan stille spørgsmål og være med til at inspirere avisens journalister og få indflydelse på, hvilke emner vi tager op.

Odder: Avislæsere er nysgerrige og videbegærlige. Og vi kan sagtens bruge nogle af jeres spørgsmål som inspiration. Derfor har vi sat spørgelysten i system, så det bliver lettere at komme igennem til redaktionen.

Vi vil gerne lave historier, der betyder noget for dig som læser. Og vi har sat os for at svare på de spørgsmål og den undren, der får dig til at stoppe op og klø dig i håret.

Fra redaktionen på Rosensgade i Odder skriver vi både historier til Odder Avis, Aarhus Stiftstidende og Horsens Folkeblad. Netop Horsens Folkeblad har sat spørgeriet i system, og det system kan læserne af Odder Avis også benytte sig af.

Du kan stille dine spørgsmål på spoerg.hsfo.dk eller i det spørgeskema, der ligger i bunden af den digitale udgave af denne artikel.

Spørg Folkebladet

Har du et spørgsmål eller en undren, som du gerne vil have Horsens Folkeblad til at undersøge?

Send det til os via spørgeboksen på spoerg.hsfo.dk. Så er du med til at præge, hvad avisen går i dybden med.

Folkebladet vil jævnligt kigge på spørgsmålene. Hvis der kommer mange, vil vi vælge en række spørgsmål ud og lade læserne stemme på, hvilket af de udvalgte spørgsmål, vi skal gå i dybden med.

Ingen spørgsmål er for små, og måske er en større historie gemt i din lille undren. Hvem ved, måske har andre tænkt det samme som dig.

Vores eneste håb er, at du vil tage dig tiden til at bruge avisen til det, vi er gode til. At undersøge tingene til bunds og skrive historier, der er nærværende og relevante for borgerne i kommunen. Sammen kan vi blive klogere.

Vi kan desværre ikke skrive om alle de input og spørgsmål, vi modtager. Men vi lover, at alle spørgsmål bliver taget med på redaktionsmødet, hvor de bliver vurderet sammen med vores andre ideer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Lang testkø ved Spektrum Odder

Odder Avis

Endelig vågner byen igen

Odder Avis

Tid til at kigge frem mod nye tider

Odder Avis

BNBO: Fire ting du skal vide

Annonce