Annonce
Odder Avis

Idrætsforenings fremtid truet

66 unger spiller esport i Hundslund IF fire gange om året. Derudover har foreningen mange andre medlemmer. Til gengæld kniber det med at finde bestyrelsesmedlemmer. Foto: Yilmaz Polat
Det vil også påvirke Hundslund Hallen, hvis det ikke lykkes Hundslund IF at finde nye bestyrelsesmedlemmer.
Annonce

Hundslund: Pengekassen har det fint. Det samme har medlemstallet, der fra 2019 til 2020 er steget fra 274 til 368 medlemmer. Alligevel er Hundslund IF truet af lukning.

Efter at have fået nej fra 20-30 personer, ser det nemlig svært ud at finde nye folk til den fem personer store bestyrelse, der skal til for at drive foreningen.

- Nu har vi sendt et nødråb ud til alle husstande, og det er altså ikke for sjov, siger Henriette Lau Kjeldgaard, der er formand.

Men det ønsker hun ikke at være mere.


Principielt kan foreningen jo godt køre videre med en meget lille bestyrelse, men så bliver det ren drift uden overskud til at tænke nyt og tage nye initiativer.

Henriette Lau Kjeldgaard, formand Hundslund IF


Det er da heller ikke noget, der huer formanden, sådan at skulle true med lukning, og hun har også stor forståelse for, at mange siger nej, for der er mange ting at engagere sig i i Hundslund.

Og idrætsforeningen selv har også stor glæde af mange frivillige trænere.

- Vi kan da ikke leve uden en idrætsforening, siger Henriette Lau Kjeldgaard.

Annonce

Hallen fyldes af foreningen

Det er Anders Moseholt enig i. Han er formand for Hundslund Hallen. 75 procent af hallens udlejning kommer fra Hundslund IF.

- Det ville på mange måder være uholdbart, hvis vi ikke havde idrætsforeningen. Både i forhold til penge, men også livet og de frivillige omkring hallen ville forsvinde, siger Anders Moseholt.

75 procent af Hundslund Hallens udlejning er til Hundslund IF, så hallens formand krydser fingre for, at det lykkes idrætsforeningen at finde bestyrelsesmedlemmer nok. Foto: Søren E. Alwan

Han ærgrer sig over idrætsforeningens situation, fordi han mener, at tiden lige nu er meget gunstig for udvikling i oplandsbyerne.

- Vi har rigtig god kommunal opbakning lige nu, så det er dobbelt ærgerligt, hvis vi ikke kan udnytte det momentum, siger Anders Moseholt.

Han håber derfor, at folk ovenpå corona vil kigge indad og finde lysten til at bruge og udvikle de aktiviteter, der er mulighed for i Hundslund.

Annonce

Sidste chance

Det samme håber Henriette Lau Kjeldgaard.

- Principielt kan foreningen jo godt køre videre med en meget lille bestyrelse, men så bliver det ren drift uden overskud til at tænke nyt og tage nye initiativer, siger formanden, der sammen med to andre forlader bestyrelsen.

Tilbage er en kasserer og et andet bestyrelsesmedlem. Ingen af dem vil påtage sig formandsrollen.

- Og jeg har ikke fået en eneste henvendelse på de opråb, vi husstandsomddelte tidligere på sommeren, siger formanden.

Hundslund IF

Hundslund IF har 368 medlemmer, der kan gå til badminton, volley, fodbold, håndbold, gymnastik, parkour, bordtennis, løb, fitness og senioridræt.

Desuden står idrætsforeningen bag den årlige sportsfest, julesport i hallen, eportsevents og mange andre ting.

Man kan læse meget mere om Hundslund IF på hjemmesiden www.hundslundif.dk og på facebook.

Der er ekstraordinær generalforsamling i Hundslund IF onsdag 5. august kl. 19.30 i Hundslund Hallen, hvor der skal findes tre nye bestyrelsesmedlemmer.

Annonce
Annonce
Odder Avis

Borgernes ombudsmand er klar

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Hou skal sikres mod oversvømmelser

Odder Avis

Diskoteksejer: Flyt byfesten

Odder Avis

Ferien slutter med børnekulturdage

Odder Avis

Svensk jazz på Brandbygegaard

Annonce