Annonce
Odder Avis

Ildsjæl nomineret til stor pris

Andreas Kjær Thomsen deltog selv i stafetterne. Og det med masser af humør. Privatfoto
Corona har vanskeliggjort livet i atletikforeningerne. Andreas Kjær Thomsen har gennem masser af initiativ forsøgt at holde gang i Odder Atletik og Motion.

Odder: En af Odders ildsjæle er blevet nomineret til en pris. Andreas Kjær Thomsen fra Odder Atletik og Motion er nomineret til prisen for "Årets Corona-indsats" til Dansk Atletikforbunds (DAF) awardshow.

Prisen gives til en person som har gjort en særlig indsats for atletikken under coronapandemien.

Andreas Kjær Thomsens projekt startede allerede i marts 2020, hvor han via klubbens facebookside arrangerede en stafet, der gik ud på at løbe sammen men hver for sig.

Annonce

Det foregik på den måde, at han samlede alle, der ville løbe, i en gruppe og derefter lavede en rækkefølge ud fra hvor langt og hvornår, folk ville løbe.

På selve dagen satte han stafetten i gang på Facebook ved at lave et opslag og tagge første løber. Når den første løber var færdig med sin tur, taggede vedkommende den næste person i stafetten, som derefter måtte løbe afsted.


Med denne indstilling siges der tak til Andreas for det store arbejde han lagde i koordineringen af stafetterne, og samtidig anerkendes hvor meget det samlede os alle i en tid hvor vi ikke kunne ses

Odder Atletik og Motion


Klubmedlemmerne var så vilde med ideen, at Andreas Kjær Thomsen gentog initiativet flere gange i løbet af året, og det endte med et brag af en fest i december, hvor 70 medlemmer deltog med børn og børnebørn.

- Med denne indstilling siges der tak til Andreas for det store arbejde, han lagde i koordineringen af stafetterne, og samtidig anerkendes, hvor meget det samlede os alle i en tid,  hvor vi ikke kunne ses. Man følte, man løb sammen, lyder det fra Odder Atletik og Motion.

Man kan stemme på Andreas Kjær Thomsen på DAF's hjemmeside.

Afstemningen slutter 27. april, og vinderen afsløres 29. april.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

En uge med fokus på demens

Odder Avis

Seks borgere sagde ja til Danmark

Odder Avis

Aflyser også: Nul byfest i Gylling

Odder Avis

Slut med at køre til døren

Odder Avis

Spøgelsesmanden fra rådhuset er fundet

Odder Avis

Togbilletter lavet til kunst

Odder Avis

Rødvinsklub?

Odder Avis

Biffen genåbner med Oscar-vindere

Annonce