Annonce
Odder Avis

- Jeg glæder sig til en svingom med de små børn

Josephine Victor har stor planer med det tidligere Rørth Gymnastikcenter, hvor der bl.a. findes en stor sal, som er perfekt til danseundervisning. Foto: Søren E. Alwan
Josephine Victor har stor planer med det tidligere Rørth Gymnastikcenter. Hun lægger ud med at tilbyde danseundervisning for børn helt ned til tre år.
Annonce

Rørth: Man kan næsten ikke være for lille til at danse. Så selvfølgelig starter man, når man er tre år.

Ordene kommer fra 30-årige Josephine Victor - og hun må vide det, eftersom hun er født ind i dansemiljøet. Snart åbner hun sin egen lille danseskole i det tidligere Rørth Gymnastikcenter.

- Danseskole er måske så meget sagt. Men fra slutningen af august opretter jeg to hold for helt små børn, nemlig et for dem på tre-fem år og et for de seks-niårige, fortæller Phine, som hun kalder sig på Facebook, hvor man kan læse om tilbuddet.

Ambitionen om at tilbyde danseundervisning for så små ben skyldes Josephine Victors overbevisning om, at dans i den grad er befordrende for børns udvikling: de lærer at koncentrere sig, de bliver sociale, de får en snert af gode manerer - og ikke mindst: de har det sjovt, mens de danser. Og sjov det kan man aldrig få meget af.

- Jeg ved det af erfaring, idet min mor drev Majk Dans i Odder indtil 2010. Her så vi mange beviser på, at jo tidligere du begynder på at danse, desto mere forbedres din motorik, siger Josephine Victor, der selv har været danselærer gennem hele sin ungdom samt deltaget i dansekonkurrencer på højt niveau. I de senere år har hun dog brugt mest tid på en karriere ved tøjgiganten Bestseller. Det job er nu skippet til fordel for de mange planer, hun og kæresten Michael Lundgaard Laursen har med bygningerne på Strandvejen 125.

Josephine Victor og Michael Lundgaard Laursen glæder sig til mere liv i det tidligere Rørth Gymnastikcenter. Foto: Søren E. Alwan
Annonce

Planlægger pilates

Stedet har i gennem en menneskealder været base for Odder Gymnasterne og blev indtil for et par år siden kaldt for Rørth Gymnastikcenter. Det ejes stadig af Michael Lundgaard Laursens forældre Cresten og Anette Laursen, men da de bruger meget tid i sommerhuset, har de overladt brugsretten til deres søn og svigerdatter.

Det har inspireret Josephine Victor til at tage danseundervisningen op igen.

Men her stopper drømmene ikke.

- Jeg er også ved at uddanne mig til pilatesinstruktør og vil i løbet af efteråret oprette hold. Endvidere har jeg planer om at åbne en lille butik, hvor folk kan købe bl.a. træningstøj til gode priser og i lavet økologisk bambus, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Energikoncern delte penge ud

Odder Avis

Skiftedag: Friskole søger ny leder

Annonce