Annonce
Odder Avis

Kloakmesteren flytter sit domicil til Odder

Morten Bonde ved den gamle gartnerigrund, som bliver base for hans virksomhed Kloakmesteren. Privatfoto

Morten Bonde vil bygge nyt på den gamle gartnerigrund i nordbyen

Annonce

Odder: Endnu mangler alle byggetilladelser, men står det til ejeren af Kloakmesteren i Dyngby, Morten Bonde, rykker hele virksomheden i løbet af 2019 ind i nye bygninger på Århusvej 88.

Morten Bonde overtog i efteråret den gamle gartnerigrund, der har ligget øde hen i mere end 10 år, fordi gartneriet blev nedlagt. For nogle år siden blev de gamle drivhuse fjernet, og lige nu har entreprenører travlt med at fjerne de sidste rester af virksomheden.

- Grunden er på 2,5 ha (25.000 kvadratmeter red.), så der bliver plads nok at boltre sig på. Men det er også nødvendigt, da vi har forrygende travlt og skal have plads til både maskiner samt store bunker med sand og grus, siger Morten Bonde, der overtog virksomheden Kloakmesteren efter sin far, Jens Jakob Bonde, for tre år siden. Da denne sidste år solgte sin gård i Dyngby, måtte Morten Bonde leje sig ind de bygninger, som Kloakmesteren har boet i siden starten 2001.

Annonce

10 ansatte

Da alle byggetilladelser ikke er i hus, ved Morten Bonde endnu ikke, hvornår byggeriet af en stor hal samt tilhørende kontorer kan starte. Han håber dog på, at Kloakmesteren og de 10 ansatte kan flytte ind sidst på året. Ud over de nye bygninger hører der også to boliger til grunden, nemlig den gamle gartnerbolig samt et hus lige nord for grunden. De vil ifølge Morten Bonde med tiden blive renoveret og lejet ud. Når det kan lade sig gøre at drive entreprenørvirksomhed indenfor byskiltene, skyldes det ifølge Morten Bonde, at grunden har status af landbrugsjord på grund af sin fortid som gartneri.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Skiftedag: Friskole søger ny leder

Odder Avis

Separering i Gylling skal ses efter

Annonce