Annonce
Odder Avis

Kom med din trailerkrog og hent et vildmarksbad

Brian Brohus i familiens eget vildmarksbad på terrassen. Det bliver ifølge entreprenøren fra Saxild fyldt mindst 40 gange om året. Foto: Morten Pape
Brohus Maskinudlejning har stor succes med at udleje mobile vildmarksbad, som kan spændes bag enhver bil.

Saxild: Man skal selvfølgelig lytte til dem, som kan forudsige trends. Men det bedste er nu at følge sin egen fornemmelse for, hvad der er oppe i tiden.

Det er Brian Brohus fra Brohus Maskinudlejning i Saxild et strålende eksempel på.


Annonce

Det er skønt at sænke sig ned i det varme vand og nyde udsigten og ikke mindst stilheden.

Brian Brohus


Han anskaffede sig sidste år et vildmarksbad, som nu står på terrassen med udsigt til en lille sø, græsplæner og træer, og her hygger han sig med familien næsten hver weekend.

- Det er bare så skønt at sænke sig ned i det varme vand og nyde udsigten, stilheden og alt det andet, vi finder her i udkanten af byen. Så det kan kun anbefales, siger entreprenøren, der har gjort sin egen passion for en varm oplevelse i det fri til en del af firmaet.

Billigt i vandforbrug

Ud over vildmarksbadet på terrassen står der nemlig også to andre vildmarksbad på hver sin ombyggede bådtrailer på grunden i Saxild. De to bassiner bliver jævnligt hentet af kunder, som ønsker at leje dem for en weekend  - måske til en fest, måske til en hyggeaften for familien.

De mobile vildmarksbad vejer under 500 kilo og kan derfor spændes bag enhver bil. Foto: Morten Pape

- Interessen har været overvældende, og de er næsten ude af huset hver weekend. Specielt bliver folk interesserede, når de finder ud af, at man selv kan sørge for transporten, hvis blot man har en trailerkrog på bilen. Så er det fuldt lovligt selv at fragte dem hjem, siger Brian Brohus, der har regnet ud, at det kun koster ca. 50 kroner at fylde hans vildmarksbad med vand. Dertil kommer brænde, men det sælger han selvfølgelig også.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder Avis

Papir og natur i Kunstværket

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

En uge med fokus på demens

Odder Avis

Seks borgere sagde ja til Danmark

Odder Avis

Spøgelsesmanden fra rådhuset er fundet

Odder Avis

Aflyser også: Nul byfest i Gylling

Odder Avis

Slut med at køre til døren

Odder Avis

Togbilletter lavet til kunst

Annonce