Annonce
Odder Avis

Kom tæt på kulturklubben

Odder Little Culture Clubs formand Christian Schrøder har en gang tidligere skullet gøre Remisen klar til koncert. Det var da Savage Rose kom forbi Odder i 2017. Næste år er det så Malurt, der giver afskedskoncert under kulturklubbens vinger. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Kunstnerne skal have noget på hjertet, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at blive hyret til en koncert af Odder Little Culture Club.
Annonce

Odder: Odder Little Culture Club blev stiftet i januar 2017 under overskriften "Come a Little Closer".

Kulturklubbens formål er at skabe kulturelle arrangementer, der er lidt anderledes, helst ikke det samme arrangement to gange, og arrangementerne skal meget gerne laves i samarbejde med andre.

Eksempelvis vil en koncertaften ofte begynde med en middag tilpasset aftenens musikalske tema.

Odder Little Culture Club serverer kulturoplevelser af høj kvalitet helt tæt på af kunstnere med noget stort på hjerte. Og det skal være koncerter, som de seks bestyrelsesmedlemmer og deres vigtige bagland selv har lyst til at gå til.

Udgangspunktet var fra begyndelsen Kulturkøkkenet i Vitapark, men også Pakhuset, Brandbygegaard og Remisen har blandt andet lagt lokaler til koncerter med jazzsangerinden Claire Martin, DJ Parra Cuva, Teitur, Savage Rose, Allan Olsen, Laura Mo, Jonah Blacksmith og mange flere.

Annonce

Bestyrelse, Kulturhelte og Baglandet

Odder Little Culture Club har en bestyrelse bestående af formand Christian Schrøder, som mange kender som leder af børneteatret Madam Bach. Jazztrommeslager Kristian Leth er næstformand. Virksomhedsejer Rolf Schmidt Nielsen, natklubejer Steffan Trie, socialpædagog Ole Bach og kommunikationskonsulent Claus Quiding udgør resten af bestyrelsen.

Desuden er der en gruppe frivillige Kulturhelte, der hjælper med stort og småt og så er der Baglandet, som er et erhvervsnetværk, som blandt andet er de restauranter, der leverer temamad til mange af koncerterne.

Man kan læse meget mere om kulturklubben på www.olcc.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Energikoncern delte penge ud

Odder Avis

Skiftedag: Friskole søger ny leder

Odder Avis

Separering i Gylling skal ses efter

Annonce